Ο υφυπουργός κ. Πετρόπουλος που όρισε διευθύντρια στο πολιτικό του γραφείο τη σύζυγο του Κώστα Αρβανίτη, βρήκε τρόπο να βολέψει σε διάφορες θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου...άπαντες και τώρα εξελίσσεται σε οικογενειακή υπόθεση η στελέχωση του δημοσίου τομέα και ιδιαίτερα των νευραλγικών θέσεων των συμβούλων υπουργών ή των μελών διοικητικών συμβουλίων σημαντικών οργανισμών.

Μετά τους διορισμούς της οικογένειας του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου, του συντρόφου της Ράνιας Σβίγκου στο υπουργείο Ναυτιλίας, των ανιψιών της Σίας Αναγνωστοπούλου και του Νίκου Βούτση ή του κάμεραμαν του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έρχεται και ο Πετρόπουλος.


Σε μια ευαίσθητη για τις κοινωνικές ισορροπίες περίοδο, όπου εντός των επόμενων ημερών κρίνονται οι κόποι μιας ζωής για χιλιάδες Ελληνες ασφαλισμένους και συνταξιούχους και με υπαρκτά τα σενάρια μεγάλων περικοπών, ο αρμόδιος για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές υφυπουργός Αναστάσιος Πετρόπουλος βόλεψε το μισό του δικηγορικό γραφείο σε έμμισθες θέσεις ευθύνης του Δημοσίου. Ενώ, λοιπόν, εκ του ρόλου του ο κ. Πετρόπουλος οφείλει να ανοίξει δρόμους απασχόλησης για το 62% των νέων ανέργων και να παλέψει να μη μειωθούν περαιτέρω τα εισοδήματα των εργαζομένων και δη των ελεύθερων επαγγελματιών που στοχοποιούνται, έσπευσε να βολέψει σε θέση μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ τη σύζυγό του και δικηγόρο Αθηνών Αθηνά Βερροίου, καθώς και τους δύο από τους τέσσερις συνολικά συμμετέχοντες στο δικηγορικό του γραφείο νομικούς, τη Στέλλα Βρακά και τον Σέργιο Σερμπέτη.