25.2.16

Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου!


Στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό αστυνομικός της Ζωής Κωνσταντοπούλου!

Μπορεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει αποχωρήσει από το κοινοβούλιο, παραμένει ωστόσο στο φως της επικαιρότητας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Σκάι», ένα νέο «επεισόδιο» σημειώθηκε χθες επί της οδού Μητροπόλεως, όπου διαθέτει γραφεία η κ. Κωνσταντοπούλου.
Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του Κοινοβουλίου μετέβησαν στην οδό Μητροπόλεως με την εντολή να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της πρώην προέδρου της Βουλής, προκειμένου αυτό να παραχωρηθεί βάσει του Κανονισμού και των γενικών ανακατατάξεων στον Γιάννη Πλακιωτάκη από τη ΝΔ.
Οι υπάλληλοι βρέθηκαν έκπληκτοι αντιμέτωποι με έναν συνεργάτη της κας Κωνσταντοπούλου, οποίος είχε κάνει κατάληψη του επίμαχου γραφείου και έναν εκ των αστυνομικών από τη φύλαξή της.
Η κατάσταση "πολιορκίας" του γραφείου , όπως υποστηρίζουν έγκυρες πηγές, διήρκεσε μέχρι αργά το βράδυ, οπότε και ο συνεργάτης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υποχρεώθηκε να δώσει τέλος στην κατάληψη υπό την απειλή της μήνυσης, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο φρουρός της πρώην πρόεδρου της Βουλής, υπέστη νευρικό κλονισμό από την πίεση των αλλεπάλληλων τηλεφωνημάτων της και την ένταση των στιγμών, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου