5.2.16

Αγρότες κλείνουν επ’ αόριστον τον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτα -Τρίπολη -Κόρινθος στα διόδια της Νεστάνης από τα μεσάνυχτα !

Η συντονιστική των μπλόκων ανακοίνωσε ότι τα διόδια της Νεστάνης θα παραμένουν κλειστά από την Παρασκευή 23:59 με άγνωστη ημέρα ανοίγματος.

Να αναφέρουμε ότι τον 24ωρο αποκλεισμό Εθνικών οδών, αεροδρομίων, τελωνείων και λιμανιών της χώρας από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου αποφάσισαν οι αγρότες κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης που είχε η Πανελλήνια Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων στην Κατερίνη.
Από το πρωί της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου παραμένει ολικά κλειστός ο Ισθμός, τόσο από τη νέα, όσο και από την παλαιά Εθνική οδό στο Καλαμάκι, από τους αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό.
Οι οδηγοί είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν για να φτάσουν στην Αθήνα από την Κόρινθο κι αντίστροφα, μέσω παρακαμπτηρίου δρόμου από τα ορεινά του Λουτρακίου έως τα Μέγαρα, διανύοντας μια μεγάλη απόσταση περίπου 75 χιλιομέτρων.
Ακόμα να υπενθυμίσουμε στους οδηγούς που κατευθύνονται προς Τρίπολη ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να βγαίνουν στην έξοδο της Στέρνας και ταξιδεύουν από την παλαιά εθνική οδό  Τρίπολης - Άργους, στους Μύλους.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου