18.2.16

ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ- ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ

ΔΕΝ εγκαταλείπουν τον κοινό αγώνα οι αγρότες που επέστρεψαν δριμύτεροι στο μπλόκο του Καλού Νερού με αγρότες από τους Γαργαλιάνους που ξεκίνησαν με πομπή από την Τριφυλιακή πόλη με περισσότερα από 20 γεωργικά μηχανήματα και 20 αγροτικά αυτοκίνητα για το Καλό Νερό κι αποκλείοντας τον κόμβο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης. 
Οι αγρότες δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν ως το τέλος με καθημερινούς αποκλεισμούς διάρκειας 3-4 ωρών στην περιοχή.
Η απόφαση ήταν να συνεχιστεί ο αγώνας καθώς οι αγρότες δεν συμμετέχουν στον διάλογο με την κυβέρνηση καθώς δεν προσκλήθηκαν στο Μαξίμου και ουδείς βουλευτής ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει έστω τηλεφωνικά μαζί τους και ήδη με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα αναχώρησαν από την  Κεντρική Πλατεία των Γαργαλιάνων. 
Τελικά η πομπή ήταν ενωτική διασχίζοντας την Κυπαρισσία όπου ενώθηκαν με άλλους αγρότες από την γειτονική περιοχή και κατευθύνθηκαν μαζικά στον κόμβο του Καλονερού. Το επόμενο τριήμερο είναι καθοριστικό για την στάση που θα τηρήσουν καθώς σύντομα αναμένεται να έρθει στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου