26.2.16

ΦΩΤΟ - Έκανε έξωση στον ενοικιαστή του και εκείνος του άφησε το χειρότερο… δώρο

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ιδιοκτήτης όταν -αφού έκανε έξωση στον ενοικιαστή του επειδή δεν πλήρωνε το ενοίκιο- πήγε στο σπίτι για να δει πώς είναι.
Το βρήκε γεμάτο με πάνω από 200 μπουκάλια με ούρα και κουτάκια αναψυκτικών γεμάτα με προφυλακτικά.
Ο Rohan James, ο οποίος έχει σπίτι στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, είχε εκμισθώσει ένα δωμάτιο επίσης ιδιοκτησίας του, στον εν λόγω ενοικιαστή από τον Οκτώβριο του 2013, όταν αυτός το βρήκε μέσα από αγγελία. Όμως, τον τελευταίο καιρό ο ενοικιαστής δεν κατάφερνε να πληρώσει το ενοίκιο κι έτσι ο Rohan του ζήτησε να φύγει. Ο ενοικιαστής ναι μεν έφυγε από το σπίτι, αλλά το άφησε σε μια αηδιαστική κατάσταση και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη δεν πήγε καν να πάρει τα πράγματά του από εκεί, όπως είχαν συμφωνήσει.
Ο Rohan δήλωσε στη Mirror: «Αρρώστησα από την κατάσταση και ήταν πολύ αγχωτική. Πήγα να αλλάξω τις κλειδαριές και μπήκα στο δωμάτιο. Αυτό που είδα όταν μπήκα ήταν σωροί από ρούχα, κουτιά από ντελίβερι και φιάλες διαφόρων σχημάτων και μεγεθών όλες γεμάτες με ούρα. Έμεινα άφωνος και απλά δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Στεκόμουν εκεί για λίγα λεπτά για να αντιληφθώ τι γινόταν και έγινα έξαλλος. Στην αρχή είδα μόνο δύο, τρία μπουκάλια, αλλά όταν κοίταξα καλύτερα βρίσκονταν παντού. Υπήρχαν γεμισμένα μπουκάλια στους σωρούς των ρούχων και στις συσκευασίες τροφίμων, καθώς και μέσα στα ντουλάπια. Αρχικά υπέθεσα ότι ήταν περίπου 100 μπουκάλια, αλλά τελικά ήταν πάνω από 200».
Βρήκε επίσης, όπως αποκάλυψε, κουτάκια αναψυκτικών coca cola γεμάτα με προφυλακτικά. Αφού πέρασε 3 ώρες γεμίζοντας τρεις κάδους με τα μπουκάλια του ενοικιαστή, ο Rohan έβγαλε φωτογραφίες από το δωμάτιο για να αποδείξει την κατάσταση στην οποία αυτός το άφησε. Στη συνέχεια ξεφορτώθηκε τα σκουπίδια και τα έπιπλα, από το δωμάτιο, πράγμα που του πήρε άλλη μια μέρα. Όπως παραδέχτηκε στην αρχή είχε χάσει το χιούμορ του για κάποιες μέρες όταν καθάριζε το δωμάτιο αλλά πλέον όταν διηγείται την ιστορία γελάει με το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι σε κάποιες καταστάσεις.
iiiot01 iiiot02

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου