Συνολικά 14 Βρετανοί αποκάλυψαν στο Thought Catalog την ερώτηση που φοβούνται πιο πολύ από όλες να κάνουν στη σύντροφό τους, αλλά θέλουν όσο τίποτε άλλο να μάθουν την απάντηση.
«Θα ήθελα να ξέρω με πόσους πραγματικά άντρες έχει πάει, αλλά μόλις ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και η ερώτηση ίσως είναι πολύ προσωπική. Επιπλέον, τι θα κάνω αν έχει κοιμηθεί με περισσότερους από όσους θα ήθελα να ξέρω. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην την ρωτήσω ποτέ». Λουκ, 24 ετών.
«Αν θα ήθελε να κάνουμε τρίο. Σίγουρα θα το έκανα, αλλά εκείνη μάλλον θα νομίσει ότι θα θέλω να το κάνω και με άλλες γκόμενες αν ρωτήσω». Τρέι, 25 ετών.
«Αν προσποιείται ή αν πραγματικά έχει τόσο συχνά οργασμούς. Όχι ότι υποτιμώ τις σεξουαλικές μου επιδόσεις, αλλά έχω ακούσει ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να προσποιούνται. Έτσι, για να κάνουμε κουβέντα». Γουίλ, 24 ετών.
«Πόσο συχνά αυνανίζεται, επειδή μπορεί η απάντηση να με προσβάλει». Τζίο, 26 ετών.
«Αν φορά τα εσώρουχά της για δεύτερη φορά χωρίς να το πλύνει. Δεν θα την κρίνω, απλά θα ήθελα να το ξέρω». Σαμ, 25 ετών.
«Αν πραγματικά ξεπέρασε τον πρώην της. Είναι κάτι το οποίο με ανησυχεί συνεχώς. Ναι, είμαι ανασφαλής», Κάιλ, 24 ετών.
«Πώς είναι το πέος μου συγκριτικά με άλλους άντρες που έχει κοιμηθεί». Πάτρικ, 25 ετών.
«Αν έχει μείνει έγκυος στο παρελθόν. Όταν φοβάται μην μείνει έγκυος με κάνει να σκέφτομαι πως έχει μείνει στο παρελθόν, αλλά δεν πρόκειται να την ρωτήσω κάτι τέτοιο. Είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, αλλά είμαι πολύ περίεργος». Μπόμπι, 24 ετών.
Αν το στήθος είναι αληθινό. Είναι πολύ νωρίς βέβαια να κάνω μια τέτοια ερώτηση, επειδή μόλις τώρα ξεκινήσαμε τη σχέση. Αν και από τεχνικής απόψεως, μπορεί να θεωρηθεί και κομπλιμέντο, επειδή είναι πολύ τέλειο». Βίκτορ, 23 ετών.
«Αν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή με γυναίκα. Ξέρω πως πέρασε μια ταραχώδη φάση στο πανεπιστήμιο, αλλά θέλω να νομίζει ότι την κατηγορώ ότι είναι “έξαλλη”». Ρίκι, 24 ετών.
«Πόσα παιδιά θέλει να κάνει, αν θέλει. Αν την ρωτήσω φοβάμαι ότι θα νομίζει ότι θα θέλω να κάνουμε παιδιά, αλλά εγώ δεν θέλω. Θέλω μόνο να ξέρω για το μέλλον». Ρομπ, 26 ετών.
«Θα σκότωνα για να μάθω το πιο βρόμικο πράγμα που έχει κάνει ποτέ, αλλά ντρέπομαι στην πραγματικότητα να τη ρωτήσω». Τζέισον, 22 ετών.
«Αν έχει ποτέ κοιτάξει τον κόλπο της. Το έχω δει αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, όπου γυναίκες παρατηρούν τους εαυτούς τους με έναν καθρέφτη και ήταν πολύ παράξενο». Κέβιν, 23 ετών.
«Τι πιστεύει πραγματικά για την απόδοσή μου στο κρεβάτι. Δεν φοβάμαι να ρωτήσω, απλά θα ήθελα να διαβάσω τη σκέψη της για να δω αν μου λέει την αλήθεια». Άντονι, 25 ετών.

athensvoice