9.1.16

«Game of Thrones»: Στις 24 Απριλίου ξεκινά ο έκτος τηλεοπτικός κύκλος

Κυριακή 24 Απριλίου θα ξεκινήσει να προβάλλεται ο έκτος τηλεοπτικός κύκλος της σειράς «Game of Τhrones», με ταυτόχρονη μετάδοση σε Αγγλία και Αμερική.
Η ανακοίνωση για την ημερομηνία της πρεμιέρας του έκτου κύκλου έρχεται λίγες ημέρες μετά το σάλο που προκλήθηκε μετά τη δήλωση του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τη συγγραφή του νέου και τελευταίου βιβλίου της σειράς με τίτλο «Οι Άνεμοι του Χειμώνα» (The Winds of Winter).
Ο Αμερικανός συγγραφέας και σεναριογράφος ήλπιζε να παραδώσει το χειρόγραφο στους εκδότες του στο τέλος του 2015, ώστε ο 6ος τόμος του λογοτεχνικού έπους να εκδοθεί στην αρχή της χρονιάς.


Ο 67χρονος Μάρτιν είχε ήδη χάσει μια προηγούμενη προθεσμία, τη γιορτή Χαλοουίν, την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου, ενώ η τελευταία αυτή καθυστέρηση, όπως προειδοποίησε καθιστά «πολύ σίγουρο»  ότι δεν θα εκδοθεί ο τόμος πριν από την προβολή της έκτης σεζόν του «Game of Thrones» από το HBO, τον Απρίλιο.

«Για χρόνια οι αναγνώστες μου είχαν προβάδισμα έναντι των τηλεθεατών. Φέτος, για πολλούς λόγους, θα συμβεί το αντίθετο», τόνισε ο Μάρτιν.
Το HBO βρίσκεται σε συνομιλίες με τους δημιουργούς του «Game of Thrones», Νταν Βάις και Ντέιβιντ Μπένιοφ, για την ανανέωση της σειράς, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συνδρομητικού καναλιού, Μάικλ Λομπάρντο. Στο νέο κύκλο επεισοδίων, ο 86χρονος Σουηδός ηθοποιός Μαξ Φον Σίντοφ («Πηγή των παρθένων», «Μέσα από τον σπασμένο καθρέφτη», «Η Έβδομη Σφραγίδα», «Ο Εξορκιστής») θα ερμηνεύσει το Κοράκι με τα «Τρία Μάτια», αυτόν που θα διδάξει στον νεαρό Μπραν Σταρκ πώς να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του.
Το Κοράκι με τα «Τρία Μάτια» έκανε την εμφάνισή του στο τέλος του τέταρτου κύκλου, όταν μετά το μακρύ ταξίδι του ο Μπραν Σταρκ και η συντροφιά του το συνάντησαν στη σπηλιά του. Αυτή δεν είναι η μοναδική προσθήκη στον έκτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς αφού έχει ανακοινωθεί ότι ο ηθοποιός Ίαν Μακ Σέιν θα ερμηνεύσει έναν μυστηριώδη ρόλο.


Ο 72χρονος Άγγλος ηθοποιός - ο οποίος υποδύθηκε τον Ιούδα στη θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» - δεν είναι άγνωστος στο HBO, καθώς έχει ερμηνεύσει  δυναμικά τον Al Swearengen στη σειρά «Deadwood», ενώ έχει ενσαρκώσει  και τον Μαυρογένη στους «Πειρατές της Καραϊβικής: On Stranger Tides».

naftemporiki.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου