2.1.16

Δεύτερο κύμα κακοκαιρίας από την Κυριακή - Θεοφάνεια με βροχές και καταιγίδες

Ένα δεύτερο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να ξεσπάσει από αύριο, Κυριακή και μέχρι τη Δευτέρα θα έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα. 

Αύριο, πρώτη Κυριακή του 2016, αναμένεται να πέσουν χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά.
Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ που περιμένει, επίσης, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες αρχικά θα εκδηλωθούν στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Σταδιακά θα μεταφερθούν και στην υπόλοιπη χώρα.
Οι άνεμοι στα πελάγη αναμένεται να φτάσουν στα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ. Στα κεντρικά και νότια, η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα κεντρικά και νότια.


Τη Δευτέρα, άστατος προβλέπεται ο καιρός με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τα χιόνια θα εξακολουθήσουν στα κεντρικά και βόρεια, ορεινά και ημιορεινά. Μάλιστα, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Στα πελάγη οι άνεμοι τοπικά θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

O χιονιάς θα πλήξει κυρίως τη βόρεια Ελλάδα, τόσο την Κυριακή, όσο και τη Δευτέρα.


Χιόνια και την Τρίτη
Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου ο χιονιάς θα επιμείνει στα κεντρικά και βόρεια, ορεινά και ημιορεινά. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι στα πελάγη αναμένεται να φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογο μεταβολή.

Θεοφάνεια με βροχές και καταιγίδες

Την Τετάρτη ανήμερα των Θεοφανείων, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Λίγα χιόνια αναμένεται να πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί από 4 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου