23.1.16

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ! Μπλόκο και μέσα στην Τρίπολη


ΑΓΡΟΤΕΣ - ΤΡΑΚΤΕΡ

Στο δρόμο βγαίνουν αύριο και οι αγρότες της Αρκαδίας, οι οποίοι σε σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μπλόκο μέσα στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στον κόμβο Ναυπλίου, Αλ. Σούτσου και Μουτζουροπούλου, μπροστά στα γραφεία του ΟΓΑ Πελοποννήσου. 

Στη σύσκεψη της Ένωσης συμμετείχαν ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ», ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Η ΕΝΩΣΗ», η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας και ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αρκαδίας, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μπλόκο αύριο Κυριακή νωρίς το μεσημέρι, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Προσυγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο το πρωί στην Κερασίτσα Τεγέας, στο Λεβίδι και σε άλλα σημεία του νομού, προκειμένου συντονισμένα να φτάσουν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο του ΟΓΑ όπου θα στήσουν μπλόκο.
Δεν έχουν στόχο να αποκλείσουν τα γραφεία του Οργανισμού, αλλά από εκείνο το σημείο καθημερινά θα κινούνται ανάλογα με τις αποφάσεις που θα λαμβάνει το τοπικό συντονιστικό των αγροτών.
Εν τω μεταξύ οι αγρότες της Κορινθίας άνοιξαν και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού στα διόδια Ισθμού, που είχαν κλείσει από τις 14.30 το μεσημέρι και σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.
Οι αγρότες έχουν σταθμεύσει στην άκρη της εθνικής οδού και παραμένουν στο σημείο με όλες τους τις δυνάμεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου