20.1.16

Σε αυτήν την ηλικία μια γυναίκα γίνεται…. καθηγήτρια στο σεξ!

Οι 40άρες ίσον με δύο 20 άρες...

Ίσως θεωρείτε ότι μια γυναίκα σε μικρή ηλικία αισθάνεται περισσότερο σέξυ, κάνει περισσότερο σεξ και είναι… εξπέρ στο κρεβάτι! 

Νέα βρετανική μελέτη καταλήγει σε εντελώς διαφορετικά συμπεράσματα…

Το γνωστό άσμα… «οι 40άρες ίσον με δύο 20 άρες» φαίνεται πως συμφωνεί με τα αποτελέσματα έρευνας Βρετανών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην Daily Telegraph, σύμφωνα με την οποία η πιο ερωτική περίοδος της γυναίκας είναι στα 40 της. Ιδίως όταν είναι παντρεμένη!
Αναλυτικότερα, το 81% των γυναικών είπε πως στα 20 το σεξ μπορεί να είναι πιο περιπετειώδης αλλά στα 40 αισθάνονται μεγαλύτερο ερωτισμό και αυτοπεποίθηση.
Μάλιστα, όσες έχουν παιδιά που ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το σπίτι για δουλειές, έχουν και καλύτερη ερωτική.
 Συγκεκριμένα, το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι δηλώνει ότι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές από όταν ζούσαν με τα παιδιά.
Ο επικεφαλής της έρευνας Nicola Down, επισημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δυσάρεστο το γεγονός πως 8 στις 10 γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θετική εικόνα για τους που απολαμβάνουν το σεξ και προσέθεσε πως «η πραγματική σεξουαλική περιπέτεια για τις γυναίκες ξεκινά όταν τα παιδιά φύγουν από το σπίτι αφού τότε το ασθενές φύλο  αποκτά αυτοπεποίθηση για το σώμα τους. Μάλιστα, δείχνουν να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ από ότι στο παρελθόν».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου