29.1.16

ΒΙΝΤΕΟ - ΤΗΣ… ΚΟΡΕΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Λοβέρδος σε Παππά: «Να κάτσεις κάτω! Άσχετε! Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις!» – «Θα πρέπει να ντρέπεσαι» !


loberdos pappasΤο έλα να δεις έγινε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την τροπολογία για τις τηλεοπτιές άδειες, όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του Νίκου Παππά.Μ

«Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να το υπερασπιστούμε» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος άρχισε να φωνάζει.
Ωστόσο, ο κ. Λοβέρδος δεν σταμάτησε εκεί. «Να ανέχεσαι τον διάλογο» είπε στον έξαλλο Νίκο Παππά που συνέχισε να φωνάζει και όταν ο υπουργός Επικρατείας του είπε ότι πρέπει να ντρέπεται, ο Ανδρέας Λοβέρδος συνέχισε σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους: «Να ανέχεσαι το διάλογο. Εσυ να ντρέπεσαι! Άσχετε! Είσαι άσχετος και μπλέκεις το κοινοβούλιο! Να κάτσεις κάτω! Άσχετε! Είσαι άσχετος! Είσαι άσχετος προσωπικά! Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις».
Και στη συνέχεια τα πυρά του συγκέντρωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, που βρισκόταν στην αίθουσα αλλά στην έδρα καθόταν ο Δημήτρης Κρεμαστινός, με τον οποίο είχε επίσης καυγά ο Ανδρέας Λοβέρδος για το… χρόνο. «Απορώ κύριε πρόεδρε πως προεδρεύετε ενώ υπάρχει απόπειρα να μας μετατρέψουν σε κοινοβούλιο χώρας που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα. Σας καλώ να κατέβετε κάτω!» είπε χαρακτηριστικά.
Και ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέληξε: «Τους προπηλακισμούς που έδωσε ο μαέστρος την ευκαιρία για να υποστώ… Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί! Δεν μας φοβίζετε! Είστε εχθροί της Δημοκρατίας και θα το πληρώσετε από το λαό αυτό!».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου