30.1.16

Έγινε κι αυτό... Τσίμπησε γυναίκα αστυνομικό στο στήθος!

Μία παράξενη υπόθεση βρέθηκε ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας - 32χρονος επιχείρησε να βοηθήσει παράνομη αλλοδαπή να διαφύγει της σύλληψης και... τσίμπησε γυναίκα αστυνομικό στο μαστό! Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή...
Έγινε κι αυτό...
Ένας 32χρονος επιχείρησε να βοηθήσει αλλοδαπή να διαφύγει της σύλληψης αφού διέμενε παράνομα στο κυπριακό έδαφος και... τσίμπησε στο μαστό τη γυναίκα αστυνομικό που την κρατούσε.
Η αστυνομικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», παρά τον πόνο αντέδρασε άμεσα και άρπαξε τον 32χρονο από τη φανέλα για να τον συλλάβει. Ο 32χρονος, όμως, την έσπρωξε με αποτέλεσμα η γυναίκα αστυνομικός να πέσει πάνω σε αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο.
Για καλή της τύχη, όμως, ο οδηγός του οχήματος είχε προλάβει να ελαττώσει ταχύτητα και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα. Τελικά ο 32χρονος συνελήφθη ενώ η γυναίκα αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένη.
Ο δράστης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατηγορήθηκε γραπτώς για επίθεση εναντίον γυναίκας αστυνομικού στην οποία προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη.  Ο 32χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, τον καταδίκασε σε φυλάκιση 45 ημερών με τριετή αναστολή.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου