7.1.16

Amber alert από τις Αρχές - Θρίλερ με τον συζυγοκτόνο που άρπαξε τον 4χρονο γιο του

Τις φωτογραφίες του 35χρονου Αλβανού (ο οποίος δολοφόνησε την εν διαστάσει Ελληνίδα σύζυγό του) και του 4,5 ετών γιου του έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. και το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Ο 35χρονος Αλβανός Λέσι Τζέιμς Κλωντ ανήμερα των Θεοφανείων δολοφόνησε με τρεις μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του μέσα στο σπίτι της στη Χαλκιδική και μπροστά στα μάτια του μικρού τους γιου, Λέσι Φοίβου, 4,5 ετών, τον οποία στη συνέχεια άρπαξε και εξαφανίστηκε. 
Για το λόγο αυτό σήμερα η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του αναζητώντας κάποια πληροφορία από άτομα που τυχόν είδαν τον Αλβανό με το παιδάκι... 
Eν τω μεταξύ, συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης του 33χρονου συζυγοκτόνου καθώς σύμφωνα με τον αδελφό της αδικοχαμένης γυναίκας ο 4χρονος που απήχθη από τον πατέρα του είναι άρρωστος με πυρετό.
«Έπρεπε να τον είχαν πιάσει μέχρι τώρα δεν εξηγείται η εξαφάνιση του…» είναι τα λόγια του αδελφού της γυναίκας που δολοφονήθηκε από το μαχαίρι του πρώην συζύγου της.
 Ο αδελφός της αδικοχαμένης 41χρονης, μητέρας δύο παιδιών εξηγεί τους λόγους που ώθησαν τον 33 Αλβανό να πιάσει το μαχαίρι και να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του.
 «Επειδή έχασε αυτά που είχε, για αυτό έκανε ό,τι έκανε… Δεν τον έδιωξε κανείς. Μόνος του έφυγε και μάλιστα είχαν συμφωνήσει και για το διαζύγιο να βγει συναινετικά, είχαν μοιράσει και την περιουσία τους και ήταν όλα έτοιμα. Δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι η αδελφή μου μπορούσε να ζήσει και μόνη της χωρίς αυτόν» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Πέτρος Μαυρομάτης μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.
 Μάλιστα, ο αδελφός της άτυχης 41χρονης υποστηρίζει πως ο δολοφόνος άρπαξε τον τετράχρονο γιο του επειδή του είχε μεγαλύτερη αδυναμία. από ότι τον μεγάλο ενώ για την διαφυγή του τονίζει πως ίσως τον βοήθησε ένας φίλος του. 
amber-alert_0.jpg «Πήρε μαζί του τον μικρό γιατί με αυτόν είχε περισσότερες σχέσεις παρά με τον μεγάλο. Υποπτεύομαι ότι έχει μπει στην χώρα του με την βοήθεια ενός φίλου του διαφορετικά δεν εξηγείται το πού μπορεί να είναι καθώς το παιδί είναι άρρωστο με πυρετό και ατάιστο» είπε με πόνο καρδιάς ο αδελφός της 41χρονης γυναίκας.
«Έπρεπε να τον είχαν πιάσει μέχρι τώρα. Δεν εξηγείται η εξαφάνιση του…» είναι τα λόγια του αδελφού της γυναίκας που έχασε άδικα την ζωή της από το μαχαίρι του 33χρονου πρώην συζύγου της.
Ο αδελφός της αδικοχαμένης 41χρονης, μητέρας δυο παιδιών εξηγεί τους λόγους που ώθησαν τον 33 αλβανό να πιάσει το μαχαίρι και να φέρει θανατηφόρα τραύματα στην πρώην σύζυγό του.
«Επειδή έχασε αυτά που είχε, για αυτό έκανε ότι έκανε… Δεν έδιωξε κανείς μόνος του έφυγε και μάλιστα είχαν συμφωνήσει και για το διαζύγιο να βγει συναινετικά, είχαν μοιράσει και την περιουσία τους και ήταν όλα έτοιμα. Δεν μπόρεσε να δεχτεί ότι η αδελφή μου μπορούσε να ζήσει και μόνη της χωρίς αυτόν» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο κ. Πέτρος Μαυρομάτης μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.
Μάλιστα εξηγεί πως ο λόγος που απήγαγε τον μικρό γιο τεσσάρων χρονών  ήταν ότι του είχε περισσότερη αδυναμία από ότι τον μεγάλο ενώ για την διαφυγή του εκφράζει φόβους ότι μπορεί να έχει διαφύγει στην Αλβανία με την βοήθεια ενός φίλου του. 
«Πήρε μαζί του τον μικρό γιατί με αυτόν είχε περισσότερες σχέσεις παρά με τον μεγάλο. Υποπτεύομαι ότι έχει μπει στην χώρα του με την βοήθεια ενός φίλου του διαφορετικά δεν εξηγείται το που μπορεί να είναι καθώς το παιδί είναι άρρωστο με πυρετό και ατάιστο» είπε με πόνο καρδιάς ο αδελφός της 41χρονης γυναίκας. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου