21.1.16

Πάνω από 2.000 τρακτέρ στον κόμβο της Νίκαιας

Πάνω από 2.000 τρακτέρ έχουν παρατάξει στον κόμβο της Νίκαιας αγρότες της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων.
Οι αγρότες δεν έχουν κλείσει τον δρόμο ωστόσο, με απόφαση της Τροχαίας, η εθνική οδός στο σημείο παραμένει κλειστή για λόγους ασφαλείας.
Παράλληλα, οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών αποφάσισαν να προχωρήσουν αύριο Παρασκευή σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής από τις 12.00 μέχρι και τις 2.00 μ.μ. οι αγρότες.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η αυριανή κίνηση θεωρείται «προειδοποιητική» στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στο γενικό προσκλητήριο προς όλα τα μπλόκα που έχει απευθύνει για το Σάββατο το μεσημέρι το μπλόκο των Τεμπών, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός ενεργειών σε πανελλαδικό επίπεδο.
Άκαρπη συνάντηση με Γ. Κατρούγκαλο
Άκαρπη απέβη η συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων Ελλάδας.
Σύμφωνα με το υπουργείο, ο διάλογος έγινε σε καλό κλίμα και ο κ. Κατρούγκαλος διευκρίνισε κατ’ αρχήν, κρίσιμα σημεία του προσχεδίου για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, ενώ αντάλλαξε προτάσεις και επιχειρήματα επί των επίμαχων ζητημάτων που απασχολούν τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και του αλιείς.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι στη σημερινή συνάντηση δεν υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου