19.12.15

Έκλεψαν το κομπόδεμα για τη μαθητική εκδρομή!

«Συντρίμμια» έκαναν τα όνειρα των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας για την επικείμενη εκδρομή τους, οι άγνωστοι διαρρήκτες που διέρρηξαν την πόρτα του σχολείου στην περιοχή του Λαδοχωρίου και εισέβαλαν στα γραφεία των καθηγητών, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι δράστες «ξήλωσαν» συνολικά πέντε υπολογιστές που βρήκαν στην αίθουσα όπου διδάσκεται το μάθημα, αλλά συνέχισαν το ψάξιμο και κατάφεραν να ανακαλύψουν το σημείο όπου φυλάσσονταν τα χρήματα για τις σχολικές εκδρομές. Άρπαξαν 1.900 ευρώ που είχαν συγκεντρώσει τα παιδιά και έσπευσαν να εξαφανιστούν, προκαλώντας «παγωμάρα» στους μαθητές όταν διαπίστωσαν την κλοπή. Η τοπική Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Εντοπίστηκε άμεσα ο ιερόσυλος που τρύπωσε σε μια εκκλησία στην πόλη της Κέρκυρας το απόγευμα της περασμένης Τρίτης και άρπαξε από τα εικονίσματα τα χρυσά αφιερώματα των πιστών αξίας 1.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου