17.12.15

ΠΥΛΟΣ - Ολοκληρώνεται το γήπεδο στο Σουληνάρι

Με την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα οδεύει προς την ολοκλήρωσή του το έργο βελτίωσης στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου. Τους ταχείς ρυθμούς εξέλιξης των εργασιών διαπίστωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Σουληνάρι.

«Μέσα σε τρεις μήνες από την υπογραφή της σύμβασης του έργου, οι εργασίες ολοκληρώνονται. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι, ως δημοτική αρχή, όχι μόνο διεκδικούμε έργα υποδομών και αναβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των δημοτών, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να τα υλοποιήσουμε άμεσα. Η επισκευή και συντήρηση του συγκεκριμένου τμήματος, αποτελεί ένα επιπλέον εφόδιο των νέων της περιοχής για να αθλούνται καθημερινά», δήλωσε νωρίτερα ο κ. Καφαντάρης.

Να σημειωθεί, ότι η σχετική σύμβαση εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα-φωτισμού και βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Σουληναρίου», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης 369.000,00 €, υπογράφηκε τον Οκτώβριο και αμέσως ξεκίνησαν οι εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, τον φωτισμό αυτού και τη βελτίωση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Η πίστωση για το έργο προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», με συγχρηματοδότηση από Εθνική Δαπάνη και το Ε.Γ.Τ.Α.Α..

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου