17.12.15

Οι πιο «γκουγκλαρισμένοι» προορισμοί για διακοπές το 2015

Η Google ανακοίνωσε τη λίστα με τις αναζητήσεις για το 2015 και μεταξύ άλλων έδωσε στη δημοσιότητα ποιες περιοχές, πόλεις και χώρες, «γκούγκλαραν» περισσότερο οι Βρετανοί ως ταξιδιωτικό προορισμό.
Η βρετανική Telegraph δημοσιεύει τη λίστα με τους 10 κορυφαίους προορισμούς που γκούγκλαραν οι Βρετανοί και στη λίστα περιλαμβάνεται και η Ελλάδα η οποία σημειωτέον δεν ήταν πέρυσι.

10) Τενερίφη

PERIOAXMEGOAL10
Το νησί στην Ισπανία είναι φέτος στη 10η θέση, ενώ πέρυσι δεν είχε καν συμπεριληφθεί στη λίστα καθώς δεν ήταν στους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

9) Ελλάδα

PERIOAXMEGOAL9
Στην ένατη θέση η Ελλάδα η οποία επίσης πέρυσι δεν ήταν στη λίστα καθώς δεν είχε αναζητηθεί τόσο από τους Βρετανούς ως ταξιδιωτικός προορισμός.

8) Άμστερνταμ

PERIOAXMEGOAL8
Το Άμστερνταμ ανέβηκε στις προτιμήσεις των Βρετανών, καθώς πέρυσι βρισκόταν στην 10η θέση.

7) Ιταλία

PERIOAXMEGOAL7
Στην ίδια θέση παραμένει η Ιταλία η οποία και πέρυσι βρέθηκε στην 7η θέση στη λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς που αναζητήθηκαν.

6) Ντουμπάι

PERIOAXMEGOAL6
Κατά 3 θέσεις ανέβηκε το Ντουμπάι το οποίο πέρυσι ήταν στην 9η θέση.

5) Κορνουάλη

PERIOAXMEGOAL5
Μία θέση ανέβηκε και η Κορνουάλη η οποία πέρυσι ήταν στην 6η θέση της αναζήτησης.

4) Ισπανία

PERIOAXMEGOAL4
Από μία θέση κερδίζει και η Ισπανία η οποία βρισκόταν στην 5η θέση το 2014.

3) Αυστραλία

PERIOAXMEGOAL3
Ανοδική πορεία ακολουθεί επίσης και η Αυστραλία η οποία ήταν στην 4η θέση την προηγούμενη χρονιά

2) ΗΠΑ

PERIOAXMEGOAL2
Στην ίδια θέση παραμένουν οι ΗΠΑ αφού βρίσκονταν στη 2η θέση και το 2014.

1) Νέα Υόρκη

PERIOAXMEGOAL1
Στην κορυφή των αναζητήσεων βρίσκεται η Νέα Υόρκη η οποία πέρυσι βρισκόταν στην 3η θέση αποτελώντας φέτος τον πιο δημοφιλή προορισμό για διακοπές σύμφωνα με τις έρευνες των Βρετανών στο Google!
Αισθητή είναι η απουσία του περσινού νικητή, της γαλλικής πρωτεύουσας, καθώς από τη λίστα λείπει το Παρίσι. Αν και η γαλλική πρωτεύουσα ήταν η τρίτη λέξη που αναζητήθηκε περισσότερο μετά την επίθεση στα γραφεία της Charlie Hebdo τον Ιανουάριο και τις επιθέσεις του Νοεμβρίου ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι η πόλη εξαιρείται από τη λίστα, καθώς αυτή βασίζεται σε αναζητήσεις για διακοπές κι όχι για ειδήσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου