5.11.15

ΣΧΟΛΙΟ της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ - "Όταν οι φασίστες και ο ΣΥΡΙΖΑ συναντιούνται …."

Σε μια επιστολή λίβελο του φασίστα Δημητρούλια (δημοτικού συμβούλου Καλαμάτας, με την παράταξη Ελληνική Δράση) που δημοσιεύεται σε τοπικές εφημερίδες, με τίτλο « πολυπολιτισμός, φαντασιώσεις και οι απόγονοι του Στάλιν», χαρακτηρίζει αντιδημοκρατικούς τους αγώνες του εργαζόμενου λαού κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όσων ψήφισαν το 3ο μνημόνιο.

Συγκεκριμένα σε αυτή την επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει :
Χαρακτηρίζει το ΚΚΕ ως «οι απόγονοι του Στάλιν», καταγγέλλει το ΠΑΜΕ για τη «φίμωση του υπουργού κύριου Κατρούγκαλου» και καταγγέλλει το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ για φασισμό λέγοντας ότι  «η φίμωση των πολιτικών αντιπάλων είναι μορφή φασισμού». Ταυτόχρονα φτάνει στο σημείο να επαινεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας συγκεκριμένα : «εξαιρώ τους υπόλοιπους αριστερούς του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι και επιθυμούν τον πολιτικό πλουραλισμό των διαφορετικών απόψεων».

Αποδεικνύεται ότι οι θέσεις του φασίστα ταυτίζονται με αυτές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας θυμίσουμε ότι τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα περί σταλινισμού και αντιδημοκρατικών ενεργειών έλεγαν και έγραψαν προ λίγων ημερών τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ ενάντια στην φιέστα Καντρούγκαλου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Από κοινού, ΣΥΡΙΖΑ και φασίστας Δημητρούλιας, κατηγορούν τους  αγώνες του εργαζόμενου λαού, που μπροστάρης είναι το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, για να μην διαλυθεί η κοινωνική ασφάλιση, για να μην βρεθεί κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη, για δουλειά με δικαιώματα.
Από κοινού υπερασπίζονται αυτή την πολιτική που μπουκώνει με δισεκατομμύρια το κεφάλαιο, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές και τους βιομηχάνους, οδηγώντας τους εργαζόμενους να ζουν σαν δούλοι του 21ου αιώνα.

Δεν είναι ο φασίστας που αντιγράφει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ που για να προωθήσει την αντιλαϊκή πολιτική του επιστρατεύει την λάσπη και τη συκοφαντία κάθε αγώνα.

Οι εργαζόμενοι θα απαντήσουν σε όλους αυτούς που διαμορφώνουν ένα μαύρο μπλοκ, με την μαζική συμμετοχή στην απεργία την Πέμπτη 12 Νοέμβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Καλαμάτα στην πλατεία 23 Μαρτίου στις 10:30 το πρωί.

Καλαμάτα 5 Νοέμβρη 2015

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου