19.11.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Στην Ελένη Αλειφέρη ο Τέρενς Κουίκ

Την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση επισκέφτηκε σήμερα στο Γραφείο της, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κος Τέρενς Κουϊκ, επ’αφορμή της επίσκεψης του στους Αυτοδιοικητικούς Φορείς του Ν. Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  στην οποία παρίστατο και η Εντελταμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού κ. Αντωνία Μπούζα. συζητήθηκαν θέματα που αφορούν, έργα και δράσεις υποστήριξης του  Αγροτικού  και του Τουριστικού  Τομέα του Νομού μας, αλλά και τις προκλήσεις και τις προοπτικές ανάπτυξης  που θα προκύψουν μέσω της διαχείρισης των πόρων του ΕΣΠΑ το επόμενο διάστημα.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα του Αεροδρομίου της Καλαμάτας αλλά και των Οδικών Αξόνων του Νομού μας, όπου υπάρχει ανάγκη παρεμβάσεων και βελτίωση των υποδομών, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Νομού μας, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, λαμβάνοντας, ταυτόχρονα, μέριμνα για την προστασία του Περιβάλλοντος.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σε καλό κλίμα, ενώ εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η αναγκαιότητα για  άμεση επικοινωνία και συνεργασία, προς επίλυση των ζητημάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου