5.11.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ελάτε να γνωρίσετε το αληθινό «Πνεύμα των Χριστουγέννων» στη «Χώρα των Ξωτικών»

ΑΠΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΜΕΧΡΙ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 

ΜΙΑ χώρα παραμυθένια, γεμάτη ξωτικά και χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Μια χώρα στην οποία όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να νοιώσουν το αληθινό «Πνεύμα των Χριστουγέννων», απολαμβάνοντας ώρες ξεγνοιασιάς και διασκέδασης
Πρόκειται για την «Χώρα των Ξωτικών» που πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας από τις 12 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου 2016.
Την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση φέρνει στην πόλη μας ο Σύλλογος «Προσφέρω στο Παιδί», με την αρωγή του Δήμου Καλαμάτας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του «Καλαμάτα 21», του Οργανισμού «Χαμόγελο του παιδιού» και την ενεργή συμμετοχή πολιτιστικών, επαγγελματικών, αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων.
Έγινε εχθές η συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο «Elite City Resort» και μια πρώτη παρουσίαση των εκδηλώσεων
Με αφορμή την εκδήλωση μίλησαν η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Σαλάπα καθώς και η Καίτη Μαυροπούλου, εκπρόσωπος του Συλλόγου της Χώρας, η Δώρα Γιαννοπούλου πρόεδρος Συλλόγου Λυκοτράφου, ο Βασίλης Φωτεινάκης από  το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας, ο πρόεδρος των Τριτέκνων Χρήστος Κορομηλάς καθώς και η Τζένη Γυφτέα -Καλαποθάκη από το Χορευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας. Επίσης παρευρέθη και καλωσόρισε την εκδήλωση ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης.
Από τις 12 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου με την ενεργή συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Kalamata:21, του «Χαμόγελου του Παιδιού» και συλλόγων και σωματείων, πολιτιστικών, αθλητικών και επαγγελματικών σωματείων από την περιοχή της Μεσσηνίας και όχι μόνο, θα υπάρξουν ποικίλες δράσεις στο χώρο των εκδηλώσεων (τέρμα Νέδοντος- Δυτική Παραλία) τα μικρά παιδιά και οι συνοδοί τους.
Σκοπός της όλης πρωτοβουλίας είναι η συγκέντρωση ενδυμάτων και τροφίμων για οικογένειες απόρων.
Κάθε σύλλογος από όσους λάβουν μέρος προγραμματίζει δικές του εκδηλώσεις  το χώρο (τέρμα Νέδοντος- Δυτική Παραλία)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου