27.11.15

Καταγγελία - φωτιά ! ''Ο Τσίπρας διόρισε στο δημόσιο τον άνθρωπο που τον φιλοξένησε το καλοκαίρι''

 Ε, τι πρωθυπουργός θα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας εάν δεν μπορούσε να διορίσει ένα συμφοιτητή του;

Μία καταγγελία-φωτιά για τον πρωθυπουργό έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ανδρέας Γουλής, παλαιός συμφοιτητής του Αλέξη Τσίπρα και ο άνθρωπος που φιλοξένησε τον κ. Τσίπρα στην Ερείκουσα το καλοκαίρι, διορίστηκε στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας.

Σε δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσίωτης κάνει λόγο για «ρουσφετολογικούς διορισμούς» της κυβέρνησης στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας και μάλιστα, διερωτάται «μήπως o κ. Τσίπρας ανταποδίδει την προσωπική του φιλοξενία με διορισμό, παραβλέποντας, για ακόμη μία φορά, το δημόσιο συμφέρον;».

Σύμφωνα με τον γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος της ΝΔ, η κυβέρνηση συνεχίζει απρόσκοπτα, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, να ξηλώνει τις διοικήσεις στα περιφερειακά λιμάνια με διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, όπως τονίζει, αυτή τη φορά προχώρησε στην αιφνιδιαστική και ανεξήγητη αλλαγή του -κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας που -όπως σημειώνει- ανέπτυξε τον τομέα της κρουαζιέρας στο νησί.

Κατά τον κ. Βαρβιτσίωτη, το Διοικητικό αυτό Συμβούλιο «κατάφερε να ολοκληρώσει, μετά από δώδεκα χρόνια κωλυσιεργιών, το νέο προβλήτα κρουαζιερόπλοιων, μήκους 430 μέτρων και συνυπέγραψε, μαζί με τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Ναυτιλίας και Μεταφορών, την ίδρυση του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα υδατοτοδρομίου στην Ελλάδα».

Όπως, όπως καταγγέλλει, στη θέση του προέδρου, αντί του νέου τεχνοκράτη που υπηρετούσε, η κυβέρνηση επέλεξε έναν 75χρονο, ενώ αυξάνει τον αριθμό των μελών του Δ.Σ από επτά σε εννιά, ώστε να μπορέσει να «βολέψει» ακόμα περισσότερους «συντρόφους».

«Ο κ. Τσίπρας αδιαφορεί για την προσέλκυση επενδυτών και αποδεικνύει ότι το "νέο" που διατυμπάνιζε προεκλογικά, είναι τελικά "πολύ παλιό"», υπογραμμίζει και διερωτάται: «Μήπως, με αυτόν τον τρόπο, ανταποδίδει την προσωπική του φιλοξενία, παραβλέποντας, για ακόμη μία φορά, το δημόσιο συμφέρον;»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου