25.11.15

ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ .. ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!! ΜΕΤΑ τον 92 χρονο καστανά ΠΡΟΣΤΙΜΟ 5.000 ευρώ για... μοσχολίβανο και καρβουνάκια σε 67 χρονη !!

Την αυστηρότητα του νόμου σε μια 67χρονη εξάντλησαν οι αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, στην οποία επεβλήθη πρόστιμο - μαμούθ ύψους 5.000 ευρώ επειδή πωλούσε μοσχολίβανο και καρβουνάκια θυμιάματος χωρίς άδεια!

Αστυνομικά όργανα πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά εντόπισαν την ηλικιωμένη γυναίκα να εμπορεύεται τα ευτελή εκκλησιαστικά είδη χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια πώλησης.

Αμέσως προχώρησαν σε κατάσχεση των «παράνομων» προϊόντων, 37 τεμάχια καρβουνάκια και 10 τεμάχια μοσχολίβανο, όπως αναφέρει και η σχετική έκθεση βεβαίωσης παράβασης.

Κατόπιν τούτου, και αφού συντάχθηκε σχετικό πρωτόκολλο κατάσχεσης - καταστροφής από αρχιφύλακα, που ξόδεψε εργατοώρες και γραφική ύλη για να την συντάξει - στην 67χρονη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ!

Κάτι αντίστοιχο, είχε συμβεί πριν από δύο εβδομάδες στην Καρδίτσα με άτυχο πρωταγωνιστή έναν 92χρονο μικροπωλητή ο οποίος συνελήφθη επειδή έψηνε κάστανα και τα διέθετε προς πώληση χωρίς να έχει ταμειακή μηχανή ώστε να κόβει αποδείξεις.

Μάλιστα, σε εκείνη την περίπτωση ο υπερήλικας βιοπαλαιστής είχε αναγκαστεί να περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια και το επόμενο πρωί είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου