9.10.15

ΒΙΝΤΕΟ - Έβγαλε τον άνδρα της στο YouTube να την απατά και τώρα κινδυνεύει με φυλάκιση

Μια απατημένη σύζυγος από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται αντιμέτωπη με την ποινή της φυλάκισης.
Ο λόγος είναι ότι αφού έπιασε τον άνδρα της να «χαριεντίζεται» με την υπηρέτρια, τον κατέγραψε σε βίντεο που στη συνέχεια ανάρτησε στο YouTube για να τον εξευτελίσει.
Στο βίντεο βλέπουμε τον Σαουδάραβα σύζυγο να προσπαθεί να «στριμώξει» την υπηρέτρια στην κουζίνα, η οποία αντιστέκεται στις «ορέξεις» του «αφέντη».
Ο Σαουδάραβας, εμφανώς «ξαναμμένος», βάζει χέρι στην υπηρέτρια, η οποία τραβιέται αλλά και προσπαθεί να τη φιλήσει.
Η σύζυγός ανάρτησε το βίντεο στο YouTube, γράφοντας ως λεζάντα: «Η ελάχιστη ποινή για αυτόν τον σύζυγο είναι να τον κάνεις σκάνδαλο».
Το βίντεο έγινε δημοφιλές στα social media σε ταχύτατο χρόνο, συνοδευόμενο από το hashtag #SaudiWomanCatchesHusbandCheating, το οποίο συγκέντρωσε 25.000 σχόλια σε 12 ώρες.
Ωστόσο, τώρα η σύζυγος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους ή πρόστιμο 120.000 ευρώ για δυσφήμιση του άνδρα της μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με τον νόμο που ισχύει στη Σαουδική Αραβία.
Ο νόμος για το διαδίκτυο που ισχύει στη Σαουδική Αραβία, εξηγεί ο δικηγόρος Ματζίντ Καρόμπ (Majid Qaroob), προβλέπει αυστηρότατες ποινές για όσους τραβάνε βίντεο ή φωτογραφίες για να δυσφημίσουν άλλους μέσω διαδικτύου.
Δείτε το βίντεο:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου