30.10.15

Deutsche Bank: Μυστική έκθεση για δραματικές εξελίξεις μέχρι τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα!

 ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Μυστική έκθεση της Deutsche Bank αναφέρει ξεκάθαρα ότι στην Ελλάδα οι εξελίξεις θα είναι δραματικές και απρόσμενες και όλα αυτά μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ένα τέταρτο μνημόνιο σύμφωνα με την έκθεση, θα συμφωνηθεί για την χώρα ενώ το σενάριο για Grexit θα γίνει πραγματικότητα.

Αναφορές γίνονται επίσης για διαγραφή χρέους ύψους 200 δις ευρώ.
Τα σχολεία θα γίνουν και πάλι εκλογικά κέντρα με βάση την έκθεση, καθότι οι ψηφοφόροι θα σπεύσουν σε αυτά διότι θα γίνουν εκλογές για άλλη μια φορά.
Οι οικονομολόγοι πιστεύουν ότι η διαγραφή του χρέους είναι αναπόφευκτη κάνοντας κάθε Ευρωπαίο να χρωστάει 700 ευρώ.
Οι προβλέψεις των Γερμανών οικονομολόγων βασίζονται στο γεγονός ότι με το που «αποχαιρετίσουμε» το 2015, το χρέος θα αγγίξει τα 340 δις ευρώ αναλογώντας στο 200% του συρρικνωμένου ελληνικού ΑΕΠ.
Η Ελλάδα λοιπόν, πρακτικά δε θα μπορεί να αποπληρώσει τέτοιο χρέος διότι θα είναι κατά 140% υψηλότερο από αυτό που υποστηρίζουν πως θα είναι οι ευρωπαϊκές συνθήκες.
«Η Ελληνική οικονομία είναι κατεστραμμένη, το ποσοστό κατανάλωσης πολύ υψηλό χωρίς να υπάρχουν επενδυτές, άρα το κούρεμα του χρέους είναι αναπόφευκτο, όπως κι ένα τέταρτο πακέτο βοήθειας.
Το μόνο λειτουργικό πρόγραμμα εξυγίανσης είναι ένα Grexit, που θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια», κατέστησε σαφές ο πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Λίντερ Γκέρκεν.



defencenet.gr


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου