9.10.15

Είχαν ρημάξει σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας


Είχαν ρημάξει σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Κορίνθου, τέσσερις υποθέσεις ληστειών, είκοσι μία κλοπές και απόπειρες κλοπής, σε σπίτια, κατάστημα και όχημα, καθώς και πέντε κλοπές αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται συνολικά δέκα άτομα, ηλικίας από 16 έως 44 ετών, εκ των οποίων συνελήφθη ένας 35χρονος σε χωριό των Αγ. Θεοδώρων Κορινθίας, ενώ σε βάρος όλων των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, χθες το πρωί σε χωριό του δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, ο 35χρονος μαζί με ακόμη δύο από τους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, μπήκαν στην αυλή σπιτιού, χωρίς ωστόσο να κλέψουν, αφού έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, όπου και συνελήφθη ο 35χρονος, ο οποίος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε στους αστυνομικούς.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας της Ασφάλειας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είχαν διαπράξει τέσσερις ληστείες το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, στα Εξαμίλια, στο Κιάτο και στην Κόρινθο, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα.
Επιπλέον, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι σε διάφορες συνθέσεις, κατά το χρονικό διάστημα από την 9η Αυγούστου έως και χθες, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, διέπραξαν δεκαοκτώ κλοπές σε σπίτια, σε αυτοκίνητο και σε κατάστημα, καθώς και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια, ενώ είχαν κλέψει και πέντε οχήματα.
Η ομάδα αυτή συνολικά από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα κ.ά., η αξία των οποίων ξεπερνά τις 57.200 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου