12.10.15

Θα πάθεις πλάκα μόλις μάθεις πόσα λεφτά έχει ο Κούγιας στη τράπεζα !

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Αλέξης Κούγιας μιλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του και αποκαλύπτει άγνωστές  λεπτομέρειες από τα οικονομικά του.

 Διαβάστε μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στον Γιάννη Βίτσα και το Εγώ weekly:

– Το δυσκολότερο γεγονός που κληθήκατε να αντιμετωπίσετε και το μάθημα που λάβατε.

«Έχω πάρει πολλά μαθήματα. Σε ηλικία δεκαοχτώ χρόνων αγόρασα μια μοτοσυκλέτα και έπειτα από ένα ατύχημα αναγκάστηκα να περάσω δεκαεννιά μήνες στο νοσοκομείο, ενώ απαιτήθηκαν τρία χρόνια για να περπατήσω κανονικά.»

-Φοβηθήκατε το θάνατο;


«Μα Είχα πεθάνει. Ήμουν φυτό. Συνήλθα έπειτα από σαράντα μέρες. Κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα ο θάνατος. Έχω εξοικειωθεί πολύ νωρίς με την ιδέα του. Από τότε αποφάσισα ότι κάθε μέρα πρέπει να την ζεις σαν να είναι η τελευταία. Γι’αυτό σας είπα είμαι δούλος των παθών μου. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Δεν έχω πάψει να το διατυμπανίζω. Γι’ αυτόν το λόγο είμαι ένας άνθρωπος ικανοποιημένος στη ζωή. Ό,τι ονειρεύτηκα ή θέλησα με πάθος το έζησα».

– Δεν έχετε χρήματα στην τράπεζα;

«Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Μόλις μάζευα κάποια χρήματα τα επένδυα. Ακόμα και τώρα που με ελέγχουν εξονυχιστικά δεν βρήκαν στην τράπεζα ούτε ένα ευρώ. Ότι έβγαζα το ξόδευα. Θέλω να είμαι ο φτωχότερος του νεκροταφείου, αλλά να έχω ζήσει μια πολύ όμορφη ζωή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου