15.10.15

"ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ " ! «Ναι» Νικολόπουλου επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο


«Ναι» Νικολόπουλου επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο

Θετικά επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο τοποθετήθηκε κατά την αποψινή συνεδρίαση της ολομέλειας ο βουλευτής Αχαΐας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.
 
Ο Νίκος Νικολόπουλος πρόσθεσε πάντως ότι διατηρεί τη διαφωνία του με συγκεκριμένα άρθρα ενώ ζήτησε από την κυβέρνηση «να επιδείξει έντονο μεταρρυθμιστικό πνεύμα και να συγκρουστεί με την διαφθορά».
«Περιμένω από τη νέα κυβέρνηση τάχιστα να επιδείξει έντονο μεταρρυθμιστικό πνεύμα και να αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί να συγκρουστεί με την διαφθορά, αλλάζοντας τη χώρα και αποδίδοντας κοινωνική δικαιοσύνη σε ένα κράτος, στο οποίο οι πάρα πολλοί αισθάνονται να ασφυκτιούν από το κράτος και οι πολύ λίγοι… απομυζούν το κράτος» ανέφερε!
Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο του νομοσχεδίου ο βουλευτής Αχαΐας είπε ότι περιλαμβάνει μέτρα και μεταρρυθμίσεις, οι οποίες αποτελούν μέρος της συμφωνίας, η υλοποίηση της οποίας, «θα ξεκλειδώσει τις πόρτες προς την αναδιάρθρωση του χρέους και την έξοδο από τη κρίση.
Μέσα στο πακέτο των μέτρων αυτών, συνέχισε ο Νίκος Νικολόπουλος, «υπάρχουν ειδικότερες ρυθμίσεις, που κατά την άποψή μου όχι μόνο δεν συνιστούν μεταρρύθμιση ή δεν συμβάλλουν στην εμπέδωση αισθήματος κοινωνικής Δικαιοσύνης, αλλά δεν θα έχουν και κανένα αποτέλεσμα, ενώ θα βαθύνουν την κρίση και την ύφεση στην χώρα.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος πρόσθεσε ότι τα μέτρα αυτά η κυβέρνηση οφείλει να τα επανεξετάσει και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις προβλέψεις με αναδρομική ισχύ για τις συντάξεις, στην κατάργηση των απαλλαγών του ΕΝΦΙΑ, την μείωση των προστίμων για τις ενδοομιλικές συναλλαγές, την επαναφορά των ποινικών διώξεων για οφειλές στην εφορία, την αυστηροποίηση παραμέτρων για τις 100 δόσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου