17.10.15

Ρόδος: Διάσημος τραγουδιστής κατηγορείται για ΒΙΑΣΜΟ ανήλικης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, θα καθίσει στις 2 Νοεμβρίου, ένας εκ των πλέον διάσημων τραγουδιστών της Σουηδίας. 
Πρόκειται για τον 25χρονο J. P. ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος µε τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηµατικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ, µετά την απολογία του.
Θυµίζουµε ότι την 27η Ιουλίου 2011 παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνοµικών αρχών µια 16χρονη και κατήγγειλε το βιασµό της. 
Ισχυρίστηκε συγκεκριµένα ότι την ίδια µέρα στη 01.00 βρισκόταν στην οδό Ορφανίδου και διασκέδαζε σε µπαρ. Eκεί γνώρισε τον κατηγορούµενο, ο οποίος της πρότεινε να πιουν ένα ποτό σε παρακείµενο µπαρ. Aκολούθως βρέθηκε, χωρίς να θυµάται πως, έξω από ένα άλλο µπαρ. 
Όταν επανήλθαν οι αισθήσεις της, κατάλαβε ότι ο τραγουδιστής µε τον οποίο βρισκόταν έξω από το µπαρ, την είχε βιάσει.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, την 27η Ιουλίου 2011 και ενώ η ανήλικη Σουηδέζα βρισκόταν στο νησί για τουρισμό, συνοδευόμενη από τον πατέρα της είχε μεταβεί το βράδυ στην οδό Ορφανίδου μαζί με φίλες της για διασκέδαση και γνώρισε σε μπαρ τον κατηγορούμενο. Κατά την παραμονή της στο μπαρ η ανήλικη κατανάλωσε αλκοολούχα ποτά. 
Στη συνέχεια μαζί με τον κατηγορούμενο μετέβησαν σε άλλο μπαρ, όπου κατανάλωσαν και άλλα αλκοολούχα ποτά και ακολούθως ήρθαν σε συνουσία, στο διαμέρισμα του κατηγορουμένου, ο οποίος χρησιμοποίησε προφυλακτικό ενώ η ανήλικη τελούσε σε κατάσταση πλήρους μέθης, μη έχοντας τη δυνατότητα να αρνηθεί ή να αντισταθεί.

 dimokratiki.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου