30.10.15

Άλειψε με λοσιόν και βίασε κοιμισμένη γυναίκα εν πτήσει !!!

Σοκαρισμένη ειναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ από την αποτρόπαια και συνάμα σοκαριστική πράξη ενός Νεοϋορκέζου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το τρομερό περιστατικό σημειώθηκε εν πτήσει από τη Ντουμπάι στη Ν. Υόρκη. Ο δράστης άλειψε τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας συνεπιβάτιδάς του, ενώ εκείνη κοιμόταν, και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά!
Η βρετανική εφημερίδα αναφέρι ότι το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της πτήσης 13 ωρών τη Δευτέρα. Κατά τη σύλληψή του ο Nadeem Mehmood Quraishi παραδέχτηκε την αρρωστημένη του πράξη, προβάλλοντας μάλιστα την δικαιολογία ότι το θύμα του «το απόλαυσε επειδή δεν προέβαλε αντίσταση».
Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας που έπεσε θύμα του αδίστακτου 42χρονου, ο βαθύς της ύπνος που επέτρεψε στον  Quraishi να την εκμεταλλευτεί οφειλόταν σε ένα αγχολυτικό χάπι που είχε πάρει πριν ακόμα ξεκινήσει η πτήση της.
Όπως ανέφερε η άτυχη γυναίκα στην καταγγελία της, όταν ξύπνησε λίγες ώρες μετά την απογείωση, διαπίστωσε με έκπληξη ότι τόσο τα χέρια, όσο και το στήθος και οι μηροί της ήταν καλυμμένα με λοσιόν. Νωρίτερα, είχε τοποθετήσει η ίδια στην τσέπη της μπροστινής θέσης ένα μπουκάλι λοσιόν, το οποίο τώρα είχε γίνει άφαντο.
Στη συνέχεια, η μπερδεμένη γυναίκα πήγε στο μπάνιο όπου διαπίστωσε ότι τα εσώρουχά της είχαν μετατοπιστεί και ότι τα γεννητικά της όργανα ήταν επίσης μουσκεμένα με λοσιόν και πονούσαν ελαφρώς.
Όταν επέστρεψε στο κάθισμά της, ρώτησε τον Quraishi, ο οποίος καθόταν κοντά της και μάλιστα την είχε ρωτήσει νωρίτερα πώς είχε κοιμηθεί, πού βρισκόταν η λοσιόν της. Εκείνος της έδωσε το μπουκάλι και η γυναίκα έσπευσε να ειδοποιήσει το πλήρωμα ότι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ κοιμόταν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου