22.10.15

Τα ερωτικά τους παιχνίδια πήραν άσχημη τροπή

Από το πολύ ξύλο ο άνδρας έπεσε αναίσθητος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
 
Άσχημη τροπή φαίνεται πως πήραν τα ερωτικά παιχνίδια ενός ζευγαριού, αφού ο άντρας έμεινε αναίσθητος για ώρες από το πολύ ξύλο και για να συνέλθει χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Elvira Blakemore, γιατρός στο επάγγελμα, χτύπησε πάρα πολλές φορές και τόσο δυνατά τον σύντροφό της James Austin με ένα ξύλο μπαμπού που αναγκάστηκε να καλέσει ασθενοφόρο για να μεταφέρουν τον 57χρονο πολυεκατομμυριούχος σύντροφό της στο νοσοκομείο, σύμφωνα με Daily Mail.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στο διαδίκτυο, αρραβωνιάστηκε στον πέμπτο κιόλας ραντεβού και έκανε δύο δίδυμους γιους.

«Της ζήτησα να σταματήσει αλλά δεν σταμάταγε. Είχε ένα βλέμμα μίσους αλλά εγώ την αγαπώ παρόλα αυτά», είπε ο 57χρονος, σε αντίθεση με την σύντροφό του που ανέφερε πως ο ίδιος την παρακαλούσε να μην σταματήσει ακόμα κι όταν το μπαμπού έσπασε. Το ζευγάρι γιόρταζε τον αρραβώνα του, ενώ η 41χρονη ήθελε μάλιστα να απαλύνει τις πληγές του για αυτό και του έριξε σε αυτές αλκοόλ!

Ο 57χρονος κατέφυγε στις αρχές αλλά το δικαστήριο απεφάνθη πως ότι έκανε το ζεύγος ήταν συναινετικό καθώς και οι δύο άλλαζαν ρόλους, χτυπώντας ο ένας τον άλλο.

Μάλιστα, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ως πειστήριο ένα δώρο του 57χρονου, ο οποίος έγραφε στη κάρτα «Ο προσωπικός spanker προς στην άτακτη Dr. Elvira».

Σημειώνεται πως το ζευγάρι εν τέλει χώρισε και η 41χρονη έχει μετακομίσει στο Έσσεξ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου