15.10.15

BINTEO - «Μπάχαλο» η Βουλή από τραμπουκισμούς βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ο Γιάννης Λαγός κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των βουλευτών του ΚΚΕ - Προηγουμένως τους είχε καλέσει να απαντήσουν σε ποια offshore πούλησαν τον τηλεοπτικό σταθμό «902»
 - Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν αμέσως και αποχώρησαν από την αίθουσα της Ολομέλειας

Αιφνιδιαστική διακοπή της κρίσιμης συνεδρίασης της Ολομέλειας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα λεπτά έπειτα από τραμπουκισμούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η αρχή έγινε όταν ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε στο 1989 και στο σκάνδαλο Siemens και από τα έδρανα του ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος του υπενθύμισε ότι η γερμανική εταιρεία χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ.

Ανταπαντώντας ο Λαγός τους κάλεσε να απαντήσουν σε ποια εξωχώρια εταιρία έχουν πωλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό «902».

Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν αμέσως και επιχείρησαν να φύγουν από την αίθουσα της Ολομέλειας. Τότε ο Λαγός φωνάζοντας και καταγγέλλοντας έφυγε από το βήμα των ομιλητών της Ολομέλειας και κινήθηκε προς το μέρος των βουλευτών του ΚΚΕ χωρίς ωστόσο να τους πλησιάσει.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής ξαναγύρισε στο βήμα λέγοντας «αφήστε να φύγουν τα τσιράκια του συστήματος. Φύγετε όλοι. Όταν μιλάει η Χρυσή Αυγή να φεύγετε. Δεν φοβηθήκαμε τους μασκοφόρους, τους κουκουλοφόρους του συστήματος που μας έβαλαν φυλακή , δεν θα φοβηθούμε και εσάς».

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος διέκοψε την συνεδρίαση και    κάλεσε τον φρούραρχο.

Αποχωρώντας οι βουλευτές του ΚΚΕ φώναζάν «φονιάδες!» και μαχαιρογάλτες!».

Στην διαμάχη ενεπλάκη ο Πάνος Σκουρλέτης, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα. «Προστασία πουλάτε!», ακούστηκε να λέει, κάνοντας να φύγει. «Σκουρλέτη στο καλό… στα τέσσερα» του φώναζαν. Ο κ. Σκουρλέτης γυρνώντας πίσω αντέδρασε λεγοντας: «Στο καλό δεν θα λέτε εδώ μέσα. Να πάτε αλλού να πουλήσετε προστασία». Ο Ηλίας Κασιδιάρης πλησιάζοντας τον Πάνο Σκουρλέτη φώναζε: «Με στείλατε φυλακή και μιλάτε και για δικαιώματα…».

Κάποια στιγμή προς το μέρος του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού πλησίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός διαμαρτυρόμενος έντονα και έφτασε κοντά του σε απόσταση αναπνοής, ενώ ψυχραιμότεροι έμπαιναν ανάμεσά τους. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου