Νέο σεξουαλικό σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων πλήττει το κύρος του εκπαιδευτικού συστήματος στις ΗΠΑ. Παντρεμένος καθηγητής σε High School της Αριζόνα συνελήφθη διότι διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτριά του, με την οποία, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, είχε συνευρεθεί ενδεχομένως και περισσότερες από 100 φορές!

Ο 45χρονος Μπράιαν Γούσλεϊ και η ανήλικη μαθήτρια, βρισκόντουσαν σε αίθουσες του σχολείου, στα σπίτια τους, ή στο αυτοκίνητο του καθηγητή. Για τη σχέση αυτή γνώριζε η 38χρονη σύζυγος του καθηγητή, Τζένιφερ Γούσλεϊ, καθώς, όπως ομολόγησε, περιήλθε στην αντίληψή της πριν από τρία χρόνια, αλλά δεν επεδίωξε να προχωρήσει σε καταγγελία κατά του συζύγου της.

Το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, συνελήφθη με την κατηγορία της παιδεραστίας κατ' εξακολούθηση και της συγκάλυψης. Ο 45χρονος καθηγητής αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες. Η 38χρονη Τζένιφερ βρήκε το 2010 βίντεο που είχε καταγραφεί η σεξουαλική πράξη του συζύγου της με τη 15χρονη μαθήτριά του και παρ' ότι περιήλθε σε κατάσταση σοκ, δεν προχώρησε σε καταγγελία. Αντιθέτως, εντόπισε την ανήλικη μαθήτρια και της ζήτησε να μην πει σε κανέναν το παραμικρό!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάκριση, η σχέση του καθηγηρή μαθηματικών και MEDIA στο Sunrise Mountain High School στην Πεόρια της Αριζόνα, ξεκίνησε τον Γενάρη του 2010 και διήρκεσε για τρία χρόνια. Όπως φέρεται να ομολόγησε η κοπέλα, η μεταξύ τους σχέση ξεκίνησε ως μία απλή σχέση καθηγητή και μαθήτριας, αλλά στην πορεία ο 45χρονος Μπράιαν την κρατούσε τελευταία στην τάξη και της έπιανε το πόδι και τον πισινό. Οι δύο «εραστές» αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες μέσω των κινητών τους, ενώ έκαναν σεξ στα σπίτια τους, στο πάτωμα του σχολείου και στο αυτοκίνητο του 45χρονου.
Όταν η 38χρονη σύζυγος έμαθε για τη σχέση του Μπράιαν, βρήκε τη 15χρονη μαθήτρια και την απείλησε να μην αποκαλύψει σε κανέναν το παραμικρό. Η «αρρωστημένη» σχέση έληξε μετά από τρία χρόνια, όταν το κορίτσι ενηλικιώθηκε, κλείνοντας τα 18 της χρόνια και βρήκε τη δύναμη να δημοσιοποιήσει όσα συνέβησαν και να καταγγείλει τη σχέση αυτή. Η 18χρονη πλέον κοπέλα έκανε αναφορά στην αστυνομία για σεξουαλική κακοποίηση, περιγράφοντας στους αστυνομικούς τουλάχιστον 15 περιστατικά συνεύρεσης με τον πρώην καθηγητή της, κατά την τριετή σχέση τους.











protothema.gr