4.9.15

Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας έκλεισε συμφωνία με την Warner Bros!

Την συνεργασία της με το Νίκο Μαστοράκη εξέδωσε η παγκοσμίου φήμης Warner Bros Pictures για μία καινούρια μεγάλου μήκους ταινία.
 
Αν και το σενάριο της ταινίας δεν έχει διαρρεύσει, ο  τίτλος της ταινίας, «Heist», ληστεία δηλαδή,  δίνει μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει, ενώ και η γνώση για τις ευφάνταστες ιδέες του σκηνοθέτη Νίκου Μαστοράκη, την κάνουν πολλά υποσχόμενη.
Ακόμα, στην ανακοίνωση της «Warner Bros» για τη συνεργασία με τον έλληνα παραγωγό, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και δημοσιογράφο επισημαίνεται ότι από κοινού συμφώνησαν την επίβλεψη της παραγωγής να έχει η Cate Adams, ενώ το σενάριο θα γράψουν οι Chris Frazier and Charlie Frazier.
Ο Νίκος Μαστοράκης υπερήφανος για την επιτυχημένη σύναψη της συμφωνίας έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:
«Αποφεύγω να καμαρώνω και να "καμώνομαι" για όσα κάνω έξω από 'δω, αλλά σήμερα, επιτρέψτε μου να το κάνω. Με πολλή υπερηφάνεια, γιατί χρειάστηκε σκληρή δουλεία και επιμονή/υπομονή αλλά και ταύτιση με τους σκληρούς επαγγελματικούς κανόνες του Χόλιγουντ. Η συνεργασία μου με τη Warner Bros επισφραγίστηκε λίγο πριν, με την ανακοίνωση του μεγαλύτερου στούντιο του κόσμου, στο έγκυρο πόρταλ Deadline Hollywood. Για σας που θα χαρείτε μαζί μου, ευχαριστώ που είσαστε φίλοι και ξέρετε να μοιραζόσαστε».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου