3.9.15

MARE WEST - Νέο εμπορικό πάρκο στην περιοχή της Κορίνθου


Νέο εμπορικό πάρκο στην περιοχή της Κορίνθου

Το MARE WEST, το νέο υπερσύγχρονο εμπορικό πάρκο διεθνών προδιαγραφών στην περιοχή της Κορίνθου ανοίγει τις πόρτες του την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και υποδέχεται το κοινό στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του, 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης για μία βόλτα σε μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα. Με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, κομβική θέση και εύκολη πρόσβαση, το εμπορικό πάρκο MARE WEST έχει δημιουργηθεί για να καλύψει την αγορά της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου συμπληρώνοντας την εμπορική δραστηριότητα της περιοχής, με σεβασμό προς το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.
Το εμπορικό πάρκο MARE WEST ξεκινάει την πρώτη φάση της λειτουργίας του την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015, με παρουσία του Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ καθώς και επιλεγμένων καταστημάτων ένδυσης, αξεσουάρ, καλλυντικών και υπηρεσιών για να συμπληρώσουν οι καταναλωτές τις αγορές τους. Παράλληλα, για τους μικρούς φίλους του εμπορικού πάρκου MARE WEST θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία εντυπωσιακός παιδότοπος με φύλαξη με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για ανέμελο παιχνίδι.
Η βόλτα στο MARE WEST θα συμπληρώνεται από τα καταστήματα εστίασης, για μία στάση ξεκούρασης με θέα τη θάλασσα.
Οι πόρτες του εμπορικού πάρκου MARE WEST ανοίγουν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015 και σηματοδοτούν την πρώτη φάση της λειτουργίας του ενώ η έναρξη λειτουργίας νέων καταστημάτων θα συνεχίσει σταδιακά, με βάση και τον προγραμματισμό λειτουργίας των υπόλοιπων μισθωτών.
Στόχος του εμπορικού πάρκου MARE WEST είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων αλλά και των παραθεριστών της περιοχής, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις βασικές αγορές τους σε τοπικό επίπεδο με επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε έναν αναβαθμισμένο περιβάλλοντα χώρο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου