8.9.15

Ν.Γιανακοπούλου - Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Σε πολιτική εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Μεσσηνίας συμμετείχε η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου τη Δευτερα 7 Σεπτεμβρίου 2015.

Στην τοποθέτησή της η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Ο στείρος δικομματισμός και το πολωτικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία δεν οδηγεί πουθενά. Είναι αστείο να βλέπουμε τις δύο πρώην αντιμνημονιακές δυνάμεις να διαγκωνίζονται για το ποιός μπορεί να εφαρμόσει καλύτερα το μνημόνιο. Ο Σύριζα του 2015 και η Νέα Δημοκρατία του 2012 είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Αν θέλουμε επιτέλους να βγούμε από την κρίση και να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για τη χώρα μας, χρειάζεται ευρύτατη πολιτική συναίνεση και συνεννόηση ανάμεσα σε όλες τις δυνάμεις του φιλοευρωπαϊκού τόξου.
Εμείς στο ΠΑΣΟΚ κάνουμε μια νέα αρχή. Με νέα πρόσωπα, νέο ύφος και νέο ήθος. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι όλα τα μεγάλα έργα και οι μεταρρυθμίσεις στη χώρα, όλες οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις - το ΕΣΥ, ο ΑΣΕΠ, το κοινωνικό κράτος, η παιδεία, τα δικαιώματα των αγροτών, των γυναικών - έχουν τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Το ιστορικό μας ισοζύγιο είναι απολύτως θετικό. Έχουμε μάθει από τα λάθη μας, κοιτάζουμε τον κόσμο στα
μάτια και είμαστε οι μόνοι που λέμε αλήθεια.
Γι' αυτό και πρέπει η Δημοκρατική Συμπαράταξη να είναι η τρίτη δύναμη, ο τρίτος προοδευτικός πόλος που θα εγγυηθεί τη σταθερότητα την επόμενη μέρα, που θα διασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή συνεργασία με όλες τις δυνάμεις του φιλοευρωπαϊκού τόξου. Η συσπείρωση του χώρου της Κεντροαριστεράς είναι εθνική ανάγκη. Η χρήσιμη ψήφος είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη
Σε αυτές τις εκλογές καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Μεσσηνίας να γυρίσουν στο σπίτι τους, στις ρίζες τους, και να κάνουν το ΠΑΣΟΚ, τηΔημοκρατική Συμπαράταξη την τρίτη δύναμη που θα επιβάλει τη συναίνεση και τη συνεργασία.»

Το πρωί της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου η Νάντια Γιαννακοπούλου και οι συνυποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κατσαργύρης, Κώστας Τσαπόγας, Γιώτα Τσαούση και Τάκης Αναστόπουλος παρευρέθηκαν στον εορτασμό της γέννησης της Θεοτόκου στον Μελιγαλά, και επισκέφτηκαν το Νεοχώρι Ιθώμης, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κατοίκους της περιοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου