5.9.15

Νάντια Γιαννακοπούλου - Δίνουμε τον αγώνα για το καλό του τόπου με νέο ύφος, νέο ήθος, νέα πρόσωπα

Σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Μεσσηνίας εμφανίστηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου.
Κατά τη συζήτηση αναφέρθηκε στη νέα αρχή που κάνει το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας: 

«Το νέο στο ΠΑΣΟΚ το αποδεικνύουμε κάθε μέρα. Με νέα Πρόεδρο, νέα πρόσωπα, με νέους ανθρώπους στην πρώτη γραμμή. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας και για το θετικό ισοζύγιο που το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει στη χώρα. Με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, με τα μεγάλα έργα, αναγνωρίζοντας την προσφορά των παλαιότερων και το μεγάλο βάρος που ανέλαβαν, αλλά και έχοντας μάθει και από τα λάθη και τις παραλείψεις μας.
Έχουμε γνώση, έχουμε εμπειρία, έχουμε την ικανότητα και τα νέα στελέχη, με νέο ύφος και νέο ήθος και λέμε αλήθειες. Μπορούμε να εγγυηθούμε την έξοδο της χώρας από την κρίση και τη βιώσιμη λύση μέσα στην Ευρωζώνη, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις - στο πολιτικό σύστημα, στο παραγωγικό μοντέλο, στο κράτος.»
Ερωτηθείσα για την εκλογική μάχη στη Μεσσηνία, η κα. Γιαννακοπούλου δήλωσε πολύ αισιόδοξη:
«Βλέπω επαναπατρισμό στελεχών, αλλά κυρίως επαναπατρισμό φίλων, ψηφοφόρων, ανθρώπων που ανήκουν στον χώρο της Κεντροαριστεράς και τώρα επιστρέφουν στις ρίζες τους, στο σπίτι τους, το ΠΑΣΟΚ.
Αυτήν την έκκληση κάνουμε: λέμε στους προοδευτικούς πολίτες να έρθουν πίσω στις ρίζες τους, να δημιουργήσουμε τον τρίτο, δυνατό, αυτοδύναμο πόλο. Η επανασυσπείρωση της κεντροαριστεράς είναι εθνική ανάγκη.
Και σε αυτό το κάλεσμα οι πολίτες ανταποκρίνονται. Καταλαβαίνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που δεν τους κορόιδεψε. Ότι είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια, τη φροντίδα που χρειάζεται η χώρα, τη σταθερότητα, την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα.
Όλα αυτά τα χρόνια δίνω τον αγώνα στη Μεσσηνία, σε έναν  - για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους - αντικειμενικά δύσκολο νομό για το ΠΑΣΟΚ, γιατί πιστεύω στις αρχές και στις αξίες της παράταξής μας. Γιατί πιστεύω ότι έτσι υπηρετώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τόπο μου.
Χωρίς ποτέ χωρίς να σκέφτομαι τις θέσεις και τις καρέκλες, χωρίς να σκέφτομαι αν θα βγει η έδρα, αν και πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε.
Αυτό πιστεύω ότι είναι το νέο στην πολιτική. Το να δίνουμε τον αγώνα μας για τις αξίες μας, για το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας, χωρίς να σκεφτόμαστε το προσωπικό μας όφελος και τα οφίτσια την επόμενη μέρα. Αγαπώ τη Μεσσηνία, ήμουν είμαι και θα συνεχίσω να είμαι εδώ, να δίνω τον αγώνα μου για τις αρχές και τις αξίες του ΠΑΣΟΚ και για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την πατρίδα μου και τους συμπολίτες μου.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου