18.9.15

Κρίσιμη Κυριακή ....

Φίλες και φιλοι
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κρισιμότητα των καιρών, σας καλώ την ερχόμενη Κυριακή να στηρίξετε τις δυνάμεις της σταθερότητας, της προοπτικής και ειδικότερα, εκείνη την πολιτική δυναμη που απέδειξε έμπρακτα πως η πατριδα υπερισχύει των κομματικών συμφεροντων. .
Η Νεα Δημοκρατια ειναι ο πολιτικος φορεας που δεν δίστασε να παρει οταν επρεπε ακομη και αντιδηλοφιλεις αποφασεις την ιδια στιγμη που άλλες πολιτικες δυνάμεις, με ανεύθυνο τροπο, ξιφουλκουσαν εναντιον καθε αλλαγής και καθε διόρθωσης παθογενειών, που εμμονικα θελουν να συντηρήσουν οι δυνάμεις του κρατισμου που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η επιτομή του λαϊκισμού.    οι ΑΝΕΛ .
Με γνώμονα το συμφερον της Χώρας, την καλύτερη διαχειριση της επιβληθεισας, νέας δανειακης σύμβασης, δηλ το  εργο του κ.Τσιπρα και της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, την αναγκη νοικοκυρέματος του κρατους και συμπορευσης ολων των δυνάμεων του τόπου που πιστεύουν στην ισότιμη παρουσια μας στην Ευρωπη των εθνών και στην ανάδειξη και στηριξη των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας της αγοράς της επιστήμης, των τεχνών, της αγροτιάς, της υγείας και της παιδείας μας, ενας δρομος μονο μπορει να μας οδηγησει σε απανεμα νερά.
Η υπερψήφιση της Νέας Δημοκρατιας που έδειξε οτι παρα καποια λαθη και  παραλείψεις, κρατα υπεύθυνα το τιμόνι της χώρας οταν ο λαος το επιτρέψει.
Καλη Κυριακη
Αντωνια Μπουζα-Κωνσταντέλου
Υποψήφια Βουλευτής Ν.Δ.Μεσσηνιας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου