Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση εκβίασης που αποκαλύφθηκε στη Δράμα, με θύμα έναν ηλικιωμένο γιατρό τον οποίο η… έμπιστη νεαρή γραμματέας του νάρκωνε ρίχνοντας υπνωτικά χάπια στον καφέ του!
Η αδίστακτη 21χρονη τον έγδυνε, τον φωτογράφιζε γυμνό και ζητούσε χρήματα για να μην στείλει τις φωτογραφίες στη σύζυγό του!

Ταυτόχρονα, έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά από το ιατρείο του άτυχου 68χρονου, καθώς και ιατρικές συνταγές που πλαστογραφούσαν στη συνέχεια οι συνεργοί της!
Η δράση της νεαρής γραμματέως με το κινηματογραφικό σενάριο, ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και, στις 10 του μήνα, ο γιατρός αντίκρισε με έκπληξη έναν 30χρονο που τον επισκέφθηκε στο ιατρείο του, του έδειξε τις επίμαχες φωτογραφίες και απαίτησε εκβιαστικά να καταθέσει 10.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό για να μην τις στείλει στη γυναίκα του!

Ωστόσο, ο 68χρονος δεν πτοήθηκε και πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια, όπου προσημειώθηκαν 800 ευρώ τα οποία θα έδινε στους εκβιαστές ως προκαταβολή. Στο ραντεβού εμφανίστηκαν η 21χρονη γραμματέας και ένας 29χρονος, που πήραν τα χρήματα και όρισαν χρονικό περιθώριο ως τις 18 Σεπτεμβρίου για την καταβολή άλλων 5.000 ευρώ στο λογαριασμό της νεαρής. Τότε, όμως, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 30χρονος, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπή.

Στα σπίτια των τριών δραστών, βρέθηκαν μια πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή που είχε κλέψει η 21χρονη από το ιατρείο, πέντε φωτογραφίες που απεικόνιζαν γυμνό τον 68χρονο, μια φορητή βιντεοκάμερα, ένας φορητός υπολογιστής, ένα usb stick, δυο πλαστά DVD, 73 χάπια των φαρμακευτικών σκευασμάτων Xanax, Stedon και Hipnostedon και τρία κινητά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

protothema.gr