12.9.15

Νάντια Γιαννακοπούλου - Αγωνιζόμαστε για τον Έλληνα αγρότη, για να βρίσκονται τα ελληνικά προϊόντα σε κάθε ευρωπαϊκό σπίτι

Τις υπηρεσίες που στεγάζονται στο Διοικητήριο Καλαμάτας επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, μαζί με τους συνυποψήφιους στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστα Τσαπόγα, Τάκη Αναστόπουλο και Γιώτα Τσαούση.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η Νάντια Γιαννακοπούλου περιόδευσε μαζί με τους Κώστα Τσαπόγα, Τάκη Αναστόπουλο και Γιάννη Κατσαργύρη στην Τριφυλία, όπου επισκέφτηκαν τα χωριά Μεταμόρφωση, Χώρα, Αμπελόφυτο, Πυργάκι, Γαργαλιάνους και Μάραθο.
Στις συνομιλίες που είχε στα καταστήματα και καφενεία με τους κατοίκους της περιοχής, η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε, μεταξύ άλλων:
"Απέναντι στην πόλωση και τον άγονο δικομματισμό, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη είμαστε εδώ ξανά δυνατοί. Διαμορφώνουμε ένα προοδευτικό ρεύμα που εκφράζει τον δημοκρατικό σοσιαλισμό. Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για έναν δυναμικό τρίτο πόλο, που θα επιβάλει την πολιτική σταθερότητα και τις συνεργασίες.
Βάζουμε τις δικές μας πράσινες γραμμές. Διεκδικούμε πιο δίκαιη φορολόγηση, ειδικά για τους μικρομεσαίους, για τους αγρότες που δοκιμάζονται στη Μεσσηνία αλλά και σε όλη την περιφέρεια. Έχουμε πρόγραμμα, προτείνουμε λύσεις για την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, για να κάνουμε ξανά την οικονομία μας δυνατή και αυτόνομη.
Μπορούμε να αναδείξουμε και πάλι τον πρωτογενή τομέα, που κρατάει τη χώρα όρθια. Που τώρα απειλείται με εξόντωση από τα άδικα μέτρα του τρίτου και επαχθέστερου μνημονίου που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με νέες πολιτικές, συμβολαιακή γεωργία, με έρευνα και καινοτομία. Με νέες επενδύσεις και κονδύλια του ΕΣΠΑ, με κίνητρα από το κράτος για είσοδο νέων ανθρώπων στη γεωργική παραγωγή. Με νέα οργάνωση των παραγωγών και ελάφρυνση του κόστους παραγωγής για τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα.
Να έχουν θέση τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα σε κάθε ευρωπαϊκό σπίτι. Να βρίσκονται τα ποιοτικά προϊόντα της Μεσσηνίας σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Μπορούμε να το πετύχουμε. 
Ζητάμε την ψήφο των πολιτών, για να είμαστε η τρίτη δύναμη σε αυτές τις εκλογές. Με στόχο μαζί να δώσουμε λύσεις, μαζί να ανασυγκροτήσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε την δύναμη, έχουμε την βούληση και πάνω απ’ όλα έχουμε ψυχή. Εμείς κρατήσαμε τη χώρα όρθια στα δύσκολα. Μπορούμε και πάλι να τα καταφέρουμε."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου