17.9.15

Νέα αρχή, δυνατή Δημοκρατική Συμπαράταξη

Στην πόλη της Καλαμάτας συνέχισε τις περιοδείες της  η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου, μαζί με τους συνυποψηφίους Γιώτα Τσαούση-Σβερκούνου, Κώστα Τσαπόγα και Τάκη Αναστόπουλο, την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.
Στις επισκέψεις τους σε καταστήματα της Καλαμάτας, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους και επαγγελματίες της πόλης, η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε, μεταξύ άλλων:
«Στις εκλογές της Κυριακής χρειαζόμαστε δυνατό ΠΑΣΟΚ, ισχυρή Δημοκρατική Συμπαράταξη, για να έχουμε ισχυρή συμμετοχή στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα. Όσο μεγαλύτερη λαϊκή υποστήριξη έχει η επόμενη κυβέρνηση, τόσο πιο αποτελεσματική μπορεί να είναι, για να νιώσει ασφάλειο ο ελληνικός λαός, να εκπέμψουμε μηνύματα σταθερότητας και εμπιστοσύνης, να έρθουν επενδύσεις, να αναζωογονηθεί η αγορά.
Ανασυγκροτούμε τον χώρο της προοδευτικής, δημοκρατικής κεντροαριστεράς και αναδεικνύουμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Τρίτη δύναμη. Τα μηνύματα συσπείρωσης και συστράτευσης παλιών και νέων συντρόφων και φίλων είναι πολλά και αισιόδοξα. Ζητούμε από τον ελληνικό λαό την ψήφο του και δεσμευόμαστε να τη διαχειριστούμε με σύνεση και σοβαρότητα, ώστε να επιτευχθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων.
Μπορούμε και πρέπει να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί, δυνατά, κάνουμε νέα αρχή!»
Το πρωί της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Καλαμάτας και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα για θέματα που απασχολούν τον Δήμο. Ο Π. Νίκας καλωσόρισε τους υποψηφίους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευχαρίστησε τη
Νάντια Γιαννακοπούλου για την άριστη συνεργασία που είχαν στο παρελθόν και για την προώθηση θεμάτων του Δήμου Καλαμάτας εκ μέρους της, με αποτελεσματικότητα, κατά τη θητεία της ως Γενική Γραμματέας στο ΥΠΕΚΑ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου