5.9.15

Ρωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν στόχους ισλαμιστών στη Συρία

Η Ρωσική αρκούδα δείχνει τα νύχια της αφού ρωσικά μαχητικά φαίνεται ότι επιχειρούν ήδη στη Συρία βομβαρδίζοντας τους τζιχαντιστές στην Ιντλίμπ σύμφωνα με φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ενώ το ισραηλινό DEBKA μεταδίδει ότι η Ρωσία θα είναι η πρώτη παγκόσμια δύναμη που θα μπει στη Συρία!

Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις ετοιμάζονται να προσγειωθούν στη Συρία λόγω της αιφνιδιαστικής επίθεσης του ISIS τη Δευτέρα στη περιοχή Qadam της Νότιας Δαμασκού η οποία επιτάχυνε την ρωσική στρατιωτική παρέμβαση!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του defencenet.gr, τα μαχητικά μοιάζουν με Sukhoi Su-27 Flanker, MiG-29 Fulcrum, Su-34 Fullback, αλλά στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω διακρίνεται και ένα UAVτύπου Pchela-1T με εμβέλεια 60 χλμ. ενώ όπως σας αποκαλύψαμε εδώ δεκάδες UAV Orlan-10 και Eleron-3SV «χτενίζουν» τον ουρανό με τη Ρωσία να παρέχει πλέον και δορυφορικές φωτογραφίες των θέσεων των τζιχαντιστών!

Μια ρωσο – συριακή στρατιωτική επιτροπή δημιουργήθηκε τον προηγούμενο μήνα στη Μόσχα για να συντονίσει την στρατιωτική παρέμβαση και επιταχύνθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο ιστοχώρος flightradar24.com, αποκάλυψε αρκετές πτήσεις ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους τύπου Il-76 από και προς τη Δαμασκό με την κωδική ονομασία «Manny 6» γεγονός που δείχνει ότι έχει αναλάβει την ανάπτυξη εκστρατευτικής δύναμης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία.

Αναφορές για την παράδοση των MiG-29 στη Δαμασκό διαψεύστηκαν από τον MiG CEO Sergei Korotkov.


Οι Ρώσοι έχουν προβεί σε τέσσερα στρατιωτικά βήματα σχετικά με τη Συρία αναφέρει το DEBKA:

1.Έστειλαν 6 MIG-31 Foxhound και ακολούθησαν παραδόσεις όπλων από ένα Antonov AN-124 Condor που μετέφερε 1,000 9M133 Kornet κτλ

2. Πριν προσγειωθούν τα ρωσικά μαχητικά στη Δαμασκό, η Μόσχα ήρθε σε συμφωνία με την Ουάσιγκτον για την απομάκρυνση των πυραύλων Patriot. H απομάκρυνση έγινε σταδιακά κατά τον Αύγουστο. αποτρέποντας την πιθανότητα να χτυπηθούν Ρωσικά μαχητικά που θα επιχειρούν στη Συρία

3. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου, μεγάλος αριθμός ρωσικών στρατευμάτων, ετοίμαζαν την άφιξη των ειδικών δυνάμεων στη Συρία. Αυτές οι μονάδες έκαναν την εμφάνιση τους στη Δαμασκό και στην οδό Jablah στα προάστεια της Lattakia όπου οι Ρώσοι έχουν στρατιωτική βάση.

4. Οι πηγές των μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι η Μόσχα παρέχει τη Δαμασκό με δορυφορικές εικόνες των θέσεων των τζιχαντιστών.

Οι στρατιωτικές πηγές του DEBKA αναφέρουν ότι αυτά τα βήματα προετοιμασίας από την Μόσχα σηματοδοτούν την «εισαγωγή» επίγειων δυνάμεων σε συνεννόηση με ΗΠΑ και Ιράν.

Η Ρωσία θα είναι η πρώτη παγκόσμια δύναμη που στέλνει χερσαίες δυνάμεις στη Συρία καταλήγει τοDEBKA


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου