8.9.15

ΣΟΚ - Ζωντανή φέρεται να θάφτηκε 49χρονη σύμφωνα με τρεις ιατροδικαστές !!!

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για μία υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
 Πρόκειται για την ιστορία της 49χρονης καρκινοπαθούς η οποία, στις 25 Σεπτεμβρίου 2014, φερόταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, να «ξύπνησε» μέσα στο φέρετρό της και να καλούσε σε βοήθεια.

Ζωντανή φέρεται να θάφτηκε η 49χρονη σύμφωνα με τρεις ιατροδικαστέςΤην υπόθεση είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το zougla.gr και, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει τότε γνωστά, η 49χρονη Καλλιόπη Ζαφειρίου, μητέρα δύο παιδιών, νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Κέντρο και στις 6.20 το πρωί της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου 2014 έφυγε από τη ζωή (εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου).

Δώδεκα ώρες αργότερα, δόθηκε άδεια από τον Δήμο Θερμαϊκού να γίνει η ταφή στο κοιμητήριο της
περιοχής.
Στις 19.00 ολοκληρώθηκε η κηδεία, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εργάτης του κοιμητηρίου και δύο παιδιά που άναβαν κερί σε διπλανό μνήμα ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν ένα χτύπημα μέσα από το φέρετρο και μία γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια.

Τότε, οι ιατροδικαστές που είχαν διενεργήσει νεκροψία στη σορό της 49χρονης απέκλειαν την πιθανότητα η γυναίκα να θάφτηκε ζωντανή και να μίλησε μέσα από το φέρετρο.

Ανατροπή δεδομένων

Σήμερα, 11 περίπου μήνες μετά, τα στοιχεία που παρουσιάζει το zougla.gr ανατρέπουν τα δεδομένα της υπόθεσης καθώς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Νίκο Διαλυνά αλλά και τρεις ιατροδικαστές, η γυναίκα φέρεται να θάφτηκε... ζωντανή.

Αποκαλυπτική είναι η ιατροδικαστική γνωμοδότηση .......
Διαβάστε περισσότερα εδώ ....

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου