25.9.15

ΠΥΡΓΟΣ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! Εργοδότης έκαψε με καφέ το πρόσωπο 2χρονου παιδιού για 120 ευρώ

Απίστευτη καταγγελία έκανε μια 60χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στον Πύργο. 

Η γυναίκα επισκέφθηκε τον επί χρόνια εργοδότη της για να του ζητήσει 120 ευρώ που της χρωστούσε. 
Εκείνος όμως εξοργισμένος δεν δίστασε να πετάξει πάνω της τον καυτό καφέ που κρατούσε, ενώ το ζεματιστό υγρό έπεσε και πάνω στο δύο χρονών εγγονάκι της, που ήταν μαζί της.
Πιο συγκεκριμένα, η άτυχη, Γεωργία Ράτκα Γεωργίεβα, πήγε την περασμένη εβδομάδα, μαζί με το δύο ετών εγγόνι της και τον ανιψιό της, να ζητήσει τα χρήματα που της χρωστούσε ο πρώην εργοδότης της σε χωριό του δήμου Πύργου, όπου αυτός διαμένει.
Όμως, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και η ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος φέρεται να πέταξε προς το μέρος της μπρίκι με καυτό καφέ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το υγρό να πετύχει την ίδια στο στέρνο αλλά ακόμα πιο πολύ το άτυχο αγοράκι – μόλις δύο ετών – που εκείνη την ώρα η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της.
Όπως κατήγγειλε η κ. Ράτκα, ο πρώην εργοδότης της, προσπάθησε να της επιτεθεί ξανά ωστόσο ο ανιψιός της που ήταν μαζί της, την προστάτευσε και την πήρε μακριά από το σπίτι.
Το δύο ετών αγοράκι, έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι ιατροί, όπως αναφέρει η ηλικιωμένη γυναίκα, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Πάτρας.

patrisnews.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου