25.9.15

Δείτε τι ρώτησε όταν ξύπνησε από κώμα μετά από 11 χρόνια

Ο άνδρας που είχε πέσει θύμα τροχαίου δεν πίστευε ότι ο αγαπημένος του τενίστας ήταν ακόμα ενεργός

Είχε αφήσει το είδωλό του στην κορυφή των παικτών τένις και δεν πίστευε ποτέ ότι έπειτα από 11 χρόνια θα παρέμενε ένας από τους σπουδαιότερους τενίστες στην ιστορία.
Ο λόγος για έναν νεαρό, ο οποίος ξύπνησε από κώμα έπειτα από 11 χρόνια και από τα πρώτα πράγματα που ήθελε να μάθει ήταν η πορεία του αγαπημένου του Ρότζερ Φέντερερ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισπανός λάτρης του Ελβετού τενίστα είχε ξεκινήσει να συγκεντρώνει χρήματα για να τον δει από κοντά στο Γουίμπλεντον, ωστόσο το 2004 σε ηλικία 18 ετών έπεσε θύμα τροχαίου, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.
Στις 27 Αυγούστου, όμως, ο άνδρας επανήλθε θέτοντας ερωτήσεις στους δικούς του για όσα συνέβησαν στο διάστημα που είχε… κοιμηθεί.
Ανάμεσα σε αυτά που ήθελε να μάθει ήταν και η πορεία του Ρότζερ Φέντερερ και αν συνέχιζε να παίζει τένις.
«Είχα μία αναλαμπή και ρώτησα για τον Ρότζερ. Νόμιζα ότι είχε εγκαταλείψει το τένις. Όταν μου είπαν ότι στα 34 του παίζει ακόμα και είναι ο υπ’αριθμόν δύο παίκτης νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Όταν έμαθα ότι είχε κερδίσει 17 τίτλους Grand Slam έβαλα τα χέρια μου στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο άνδρας έκπληκτος.
«Ήξερα ότι ο Φέντερερ ήταν πολύ καλός, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε να κερδίσει όσα κέρδισε», συμπλήρωσε και τόνισε ότι έμεινε άφωνος όταν τον είδε να παίζει με τον Τζόκοβιτς στο US Open.
«Εξεπλάγην που τον είδα να παίζει τόσο καλά, κι ο Τζόκοβιτς ήταν πολύ καλός», σχολίασε εκδηλώνοντας την επιθυμία του να δει τον Ελβετό θρύλο από κοντά πριν αποφασίσει να αποσυρθεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου