5.8.15

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φίδι έκοψε το νερό σε σπίτι στην Πάτρα! Είχε μπει μέσα στον σωλήνα και το έβγαλαν... πεθαμένο!

Δεν πίστευε στα μάτια του κάτοικος του Αγίου Βασιλείου Πατρών όταν διαπίστωσε παρουσία συνεργείου της ΔΕΥΑΠ ότι ο λόγος της διακοπής στην υδροδότηση ήταν ένα ερπετό που είχε φράξει την βαλβίδα ασφαλείας. 

Οι εκπρόσωποι της επιχείρησης ζήτησαν συγγνώμη, ωστόσο ο πολίτης ζητά δημόσια απαντήσεις για τα μέτρα που λαμβάνονται από την υπηρεσία.
Ο έλεγχος της ΔΕΥΑΠ έγινε ακριβώς μπροστά από την οικία του καταναλωτή καθώς στα διπλανά σπίτια δεν υπήρχε πρόβλημα. Τα μέλη του συνεργείου άνοιξαν τον σωλήνα και διαπίστωσαν πως είχε φράξει από κάτι που παρέπεμπε σε σώμα φιδιού.
Λίγο αργότερα έβγαλαν ένα κομμάτι από το ερπετό. Εκπρόσωπος της ΔΕΥΑΠ καθησύχασε τον Πατρινό λέγοντάς του πως το νερό χλωριώνεται οπότε δεν κινδύνευε η υγεία του από μικρόβια. Ωστόσο ο πολίτης ζητά έρευνα για την υπόθεση καθώς και αν στο παρελθόν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο.
Αλλά και να αποδειχθεί πως η ΔΕΥΑΠ εγγυάται την καλή λειτουργία του δικτύου και ότι η ποιότητα του νερού βρίσκεται στο επίπεδο που απαιτεί η ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου