30.8.15

Νάντια Γιαννακοπούλου - Η χώρα χρειάζεται πολιτικές δυνάμεις που λένε την αλήθεια - Χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ.

Στο πολιτικό πάνελ της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα Mega" συμμετείχε η Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε, μεταξύ άλλων:
"Το μεγάλο ζήτημα στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου είναι ποιός θα είναι ο εγγυητής την επόμενη μέρα, για να μπορέσει να εξασφαλίσει μια βιώσιμη λύση και να μείνει η χώρα στο ευρώ. Και αυτό μόνο το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη,  έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει.
Το ΠΑΣΟΚ σήκωσε τεράστιο βάρος ολομόναχο από το 2010, όταν όλες οι άλλες δυνάμεις πετροβολούσαν και έχτιζαν τη ρητορική τους πάνω στο ψευδοδίλημμα "Μνημόνιο/Αντιμνημόνιο". Ψευδοδίλημμα που κατέρρευσε παταγωδώς με το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο των 14 δις. μέτρων, που έχει τη σφραγίδα της «Πρώτη Φορά Αριστεράς». Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μνημείο παλαιοκομματισμού από το να προσπαθεί κανείς με ψέμματα να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Και σε αυτό έχει αναδειχθεί πρωταθλητής ο κ. Τσίπρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το νέο, είναι το τέλος του παλιού.
Εμείς κάνουμε μια νέα αρχή, με νέο ήθος, νέο ύφος, νέα πρόσωπα. Καλούμε τους ανθρώπους της κεντροαριστεράς να γυρίσουν στο σπίτι τους, στις ρίζες τους και να συμπορευτούμε.
Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν καλά ποιοί τους κορόιδευαν τόσα χρόνια – είτεη ΝΔ με τα Ζάππεια, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης - που έλεγαν ότι θα έσκιζαν τα μνημόνια. Αυτό που χρειάζεται η χώρα τώρα είναι κόμματα και ανθρώπους με γνώση, εμπειρία, αποτελεσματικότητα.
Οι μόνοι που έχουμε μάθει από τα λάθη μας, που δεν είπαμε ψέμματα στους Έλληνες πολίτες, είμαστε εμείς, είναι το ΠΑΣΟΚ. Η χώρα χρειάζεται πολιτικές δυνάμεις που λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Και αυτό μόνο το ΠΑΣΟΚ το έχει κάνει από την πρώτη στιγμή, και συνεχίζει να το κάνει."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου