31.8.15

ΦΩΤΟ - Ιταλίδα υπουργός ανάβει φωτιές

«Εγκεφαλικά» προκάλεσε η Ιταλίδα υπουργός Μαρία Ελενα Μπόσκι, όταν έλυσε το μπικίνι της για να κάνει ηλιοθεραπεία topless σε παραλία της Τοσκάνης. 
Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε την 34χρονη υπουργό Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων και Σχέσεων του Ματέο Ρέντσι σε παραλία της Βερσίλια, όπου κάνει διακοπές μαζί με την οικογένειά της.
Η σέξι υπουργός χαλάρωνε πάνω στην ξαπλώστρα μέχρι που αποφάσισε να λύσει το πάνω τμήμα από το μαγιό της για να αποκτήσει ομοιόμορφο μαύρισμα στην πλάτη. Ο φωτογράφος του περιοδικού «Chi» ήταν όμως εκεί για να απαθανατίσει τη σέξι στιγμή. Βέβαια ο παπαράτσι ήλπιζε σε πιο αποκαλυπτικά ενσταντανέ, αλλά η Μπόσκι αποδείχτηκε... εξπέρ στην «κάλυψη-απόκρυψη».
Με μια ταχύτατη κίνηση πρόλαβε το μαγιό προτού πέσει και αποκαλύψει το στήθος της. Κατόπιν η υπουργός συνέχισε να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της και, όπως γράφουν οι Ιταλοί, την έχει ανάγκη εν όψει του «καυτού» πολιτικά φθινοπώρου που την περιμένει, καθώς το νομοσχέδιό της με τις μεταρρυθμίσεις στο ιταλικό Σύνταγμα αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου