31.8.15

«Assassin's Creed»: Κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου παιχνιδιού

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου 2016

Στην υπόθεση της ταινίας - με τη βοήθεια μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του αναμνήσεις - ο Callum Lynch (Michael Fassbender) βιώνει τις περιπέτειες του πρόγονου του, Aguilar, στην Ισπανία του 15ου αιώνα.


Τα γυρίσματα της ταινίας «Assassin's Creed» - η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου videogame της Ubisoft - ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, με πρωταγωνιστή τον ταλαντούχο Michael Fassbender («300», «X-Men: First Class», «Shame»), ο οποίος υποδύεται τον Callum Lynch, έναν νέο χαρακτήρα, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί σε κάποιο παιχνίδι «Assassin's Creed».

Ο Callum σύντομα ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη μυστική κοινωνία, τους Εκτελεστές (Assassins) και διαθέτει απίστευτη γνώση και ικανότητες για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και πανίσχυρη οργάνωση Templar, στο παρόν.

Στην σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς συναντάμε τον Justin Kurzel, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Bill Collage, Adam Cooper και Michael Lesslie.


Πέρα από τον Michael Fassbender, στη ταινία έχει επιβεβαιωθεί πως θα παίξουν επίσης οι Marion Cotillar («Inception», «The Dark Knight Rises»), Michael Kenneth Williams («Boardwalk Empire») και Ariane Labed, ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου 2016.
Το videogame «Assassin’s Creed» κυκλοφόρησε το 2007 και μετρά συνολικά δώδεκα εκδόσεις ενώ οι πωλήσεις του ξεπερνούν τις 38 εκατομμύρια κόπιες.



naftemporiki.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου