6.8.15

Γιατρός κατηγορείται για απειλή, εξύβριση και δυσφήμηση 5 χρονης μέσω Internet

Γιατρός, ηλικίας 55 ετών, που διατηρεί ιατρείο σε νησί των Κυκλάδων, κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, απρόκλητης έμπρακτης εξύβριση, δυσφήμηση και συκοφαντική δυσφήμηση, μέσω διαδικτύου, σε βάρος 35χρονης, σύμφωνα με δικογραφία που σχημάτισε σε βάρος του η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η 35χρονη, η οποία διατηρούσε σχέση στο παρελθόν, σύμφωνα με την οποία ο 55χρονος, μέσω διαδικτύου και γραπτών μηνυμάτων, της απέστειλε μηνύματα με υβριστικό, συκοφαντικό και απειλητικό περιεχόμενο.
Την υπόθεση ανέλαβε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και χθες (06-08-2015) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία και στο ιατρείο του κατηγορούμενου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου.
Κατά την επιτόπια έρευνα, ο 55χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς τα επίμαχα μηνύματα και αποδέχθηκε τις πράξεις του. Το κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για τις δέουσες εργαστηριακές εξετάσεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί, μετά την ολοκλήρωσή της, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου