13.8.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Σχεδόν διπλάσιοι εκθέτες στην 4η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» 2015

Σύσκεψη για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της 4ης εκθέσεως «Άρτος - Οίνος – Έλαιον», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου 2015, στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, υπηρεσιακών στελεχών, εκπροσώπων Πολιτιστικών Συλλόγων και εκθετών.
Φέτος, θα λάβουν μέρος στην 4η «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» 23 εκθέτες, σχεδόν διπλάσιοι σε σχέση με πέρυσι, οπότε ήταν 13. Θα παρουσιάσουν στο κοινό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σύκα, κρασιά, αρτοσκευάσματα και γλυκά κουταλιού, βότανα, ζυμαρικά, μέλι, τυρί, τουρσιά, κηραλοιφές και ξυλόγλυπτα. Στην έκθεση θα μετάσχουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι από όλη τη Μεσσηνία, καθώς και η Συκική και το Χαμόγελο του Παιδιού.
Την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015, στις 20.30, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση στο Πάρκο, για την οργάνωση της έκθεσης και την κατανομή των θέσεων εκθετών.
Η 4η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, από τις 22 έως τις 24 Αυγούστου 2015 και τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Αυγούστου και ώρα 20.30.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου